MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

PreZero

PreZero Nederland doet er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Met als doel: 100% recycling van afval. Door organisaties te helpen met slim en duurzaam afvalmanagement, creëert PreZero waarde uit afval en kunnen grondstoffen steeds opnieuw gebruikt worden in nieuwe producten en materialen. Zo maakt PreZero, in co-creatie met partners, al parkbankjes uit ketchupflessen, toiletpapier uit melkpakken en gieters uit wasmiddelenflessen.
 
PreZero internationaal
PreZero Nederland (2.000 medewerkers) maakt deel uit van de Schwarz Groep. In 11 landen wordt er met ruim 13.000 collega’s gewerkt aan het sluiten van kringlopen om grondstoffen te besparen. De Schwarz Groep biedt ook de mogelijkheid om nieuwe kringlopen te ontwikkelen om het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Zo kan PreZero de volledige waardeketen doorlichten. 
 
PreZero in Nederland
PreZero Nederland werkt samen met gemeentes, ziekenhuizen, bedrijven en scholen. Met 2.000 collega’s, 40 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, heeft PreZero de kennis en de slagkracht om het verschil te maken.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Luba
Luba
Vakantiekrachten: 1 vakantiekracht en 1 contract

Meer info
Equivalence
Equivalence
Directe opbrengsten en fors besparen op sociale zekerheid

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen