MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

DKV

DKV Mobility biedt de beste oplossing op maat evenals begeleiding bij de overstap naar de DKV Mobility tank- en laadpassen voor uw wagenpark. Wij regelen het voor u, onze slogan is niet voor niets 'you drive, we care'.

Waarom de DKV Mobility tankpas?

DKV Mobility biedt een unieke waaier aan tankpassen, met zelfs een versie voor CO2-neutraal tanken en laden in één kaart. De DKV Mobility tankpas is een zogenaamde full service kaart, u heeft als gebruiker dus ook toegang tot het uitgebreide DKV Mobility pallet aan producten en diensten.

Wij nemen u als wagenparkverantwoordelijke werk uit handen en bieden een hybride, duurzame en intelligente oplossing tegen lage kosten. U heeft niet alleen toegang tot het netwerk van tankstations met lijstprijzen, maar ook tot het aantrekkelijke pompprijsnetwerk van DKV Mobility in Nederland met merken als TinQ, Tango, Argos, Amigo en Belt.

Waarom kiezen voor onze laadoplossingen?
Het totaalconcept van DKV Mobility regelt alles omtrent het dagelijks opladen van uw auto of wagenpark. Wij hebben een oplossing waar u ook bent: thuis, op het werk of onderweg.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Luba
Luba
Vakantiekrachten: 1 vakantiekracht en 1 contract

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen