MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Singapore Airlines biedt u als lid korting op ticketprijzen. U krijgt deze korting wanneer u uw vluchten boekt via zakenreisbureau e-Business Travel.

De voordelen van Singapore Airlines

Kies uw maaltijd van tevoren
In Business Class heeft u keuze uit 4 verschillende maaltijden en wijnen en in Premium Economy en Economy Class kunt u uit 3 verschillende maaltijden kiezen. Met de Book the Cook service van Singapore Airlines kunnen passagiers in de Suites, First Class en Business Class nu zelfs voor hun vlucht hun maaltijd al uitkiezen. De gerechten zijn samengesteld door chefs die lid zijn van het International Culinary Panel. Geef uw keuze, minimaal 24 uur voor vertrek, door via e-Business Travel of de website van Singapore Airlines.

Word lid van KrisFlyer
Met frequent flyer programma KrisFlyer spaart u niet alleen op vluchten met Singapore Airlines en alle Star Alliance partners, maar ook op vluchten van Scoot, Virgin Atlantic en Virgin Australia. De gespaarde mijlen kunt u verzilveren voor upgrades of gratis vluchten. Ook kunt u mijlen sparen en besteden bij verblijf in geselecteerde hotels en het huren van een auto bij de meeste verhuurbedrijven. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op KrisFlyer.

Vliegt u binnen 12 maanden minimaal 25.000 of 50.000 mijlen met Singapore Airlines en/of haar Star Alliance partners, dan kwalificeert u zich voor respectievelijk de Elite Silver of Elite Gold status. Hier zijn voordelen verbonden zoals het meenemen van 20kg extra bagage in alle reisklassen, Star Alliance Gold lounge toegang en het verdienen van bonus mijlen. Het ultieme reisgenot beleeft u als u toetreedt tot de prestigieuze PPS Club. Hiervoor dient u binnen 12 maanden voor minimaal SGD25.000 (ongeveer €16.700) te reizen in de Singapore Airlines’ Suites, First Class of Business Class, of in de Business Class van SilkAir. U geniet dan van nog meer voordelen zoals 100% extra bagage, voorrang op reserveringswachtlijsten en een snellere dienstverleningen bij het inchecken.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info
Equivalence
Equivalence
Directe opbrengsten en fors besparen op sociale zekerheid

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen