MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Hoe verbetert u het comfort en welzijn van uw werknemers vooral tijdens de herfst-en wintermaanden? Door het toepassen van het ‘uienprincipe’ voor werkkleding: draag verschillende lagen kleding over elkaar, zo bent u goed voorbereid op weers-en temperatuursverandering. Hiermee houdt u uw lichaam constant op een gezonde 'bedrijfstemperatuur’.

Wat is het ‘uienprincipe’? Door het dragen van verschillende lagen kleding over elkaar bent u goed voorbereid op elke weers-en temperatuursverandering. Afhankelijk van de omstandigheden kunt u dan snel een extra laag aan- of uittrekken. De afzonderlijke lagen voor je werkkleding moeten wel goed op elkaar afgestemd zijn. Hoe draagt deze aanpak bij aan het maximaliseren van comfort, welzijn en efficiëntie op de werkplek?

  1. Comfort en ‘bedrijfstemperatuur’: het dragen van verschillende kledinglagen stelt u in staat om u gemakkelijk aan te passen aan veranderende weersomstandigheden, waardoor uw lichaam altijd op de juiste temperatuur blijft en draagt bij aan uw algehele comfort op de werkplek.
  2. Gezondheidsvoordelen: het handhaven van een constante 'bedrijfstemperatuur' is niet alleen comfortabel, maar ook gezond. Het voorkomt onderkoeling, verkoudheid en potentiële spier- en skeletaandoeningen.
  3. Veelzijdigheid: het 'uienprincipe' maakt snelle aanpassingen aan de omstandigheden mogelijk, wat betekent dat u minder tijd verspilt aan omkleden en meer tijd kunt besteden aan productief werk.
  4. Kwaliteit van werkkleding: door zorgvuldig te kiezen voor de juiste basislaag, thermische laag en buitenste laag, bent u verzekerd van hoogwaardige werkkleding die duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert, wat uiteindelijk kostenbesparend is.
  5. Bescherming tegen weersinvloeden: De buitenste laag van het 'uienprincipe' is ontworpen om vocht buiten te houden en tegelijkertijd ademend te zijn, waardoor u droog en comfortabel blijft, zelfs in regenachtige omstandigheden.
In essentie biedt het 'uienprincipe' voor werkkleding niet alleen comfort en gezondheidsvoordelen, maar ook praktische voordelen zoals tijdsbesparing en kostenefficiëntie. Bovendien draagt het bij aan uw algehele welzijn en milieubewustzijn als werknemer en werkgever, waardoor het een slimme keuze is voor uw werkkleding.
 
Bereidt u goed voor op de veranderlijke weersomstandigheden en maak nu een afspraak.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
Laat uw bedrijf groeien met een Marketing Groeitraject!

Meer info
Equivalence
Equivalence
Loonkostenvoordelen optimaal benutten

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen