Netherlands Maritime Technology logoNMT Ledenvoordeel

Boek nú je vakantie in Frankrijk met 15% korting!

FranceComfort Vakantieparken heeft 12 parken in Midden- en Zuid-Frankrijk. De parken en vakantiehuizen hebben het comfort zoals je thuis gewend bent.

Geniet van de schitterende natuur, de toeristische omgeving, de authentieke dorpjes met lokale markten en gezellige terrasjes. In de Provence, Dordogne, Languedoc en Poitou-Charentes staan 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen met wifi voor je klaar, sommige met privé-zwembad.

Op de parken zijn veel faciliteiten als een zwembad, speeltuin, tennisbaan, horeca, animatie in de vakanties en een Nederlandstalige receptie.

De grote voordelen van een vakantie bij FranceComfort Vakantieparken:

Bekijk direct de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie!
Ga naar de website www.francecomfort.com en kijk in welke regio en op welk park je met je partner of met je gezin wilt gaan genieten. Bij ieder park staan vele toeristische tips met foto’s en video’s.

Zo krijg je de 15% korting:
Heb je een keus gemaakt? Boek dan je welverdiende vakantie en vermeld bij 'opmerkingen': '15% korting members benefits + de bedrijfsnaam van je werkgever'. Wij sturen je de reserveringsbevestiging met de 15% korting op de huur (dus niet de bijkomende artikelen) erin verwerkt.

De korting geldt ook op (lastminute) aanbiedingen en tijdens de schoolvakanties!

Heb je vragen?
Stuur een mail naar nl@francecomfort.com. Wij staan voor je klaar!


FranceComfort Vakantieparken: de sfeer van Frankrijk, het comfort van thuis!




  Contact | Disclaimer | Employees' Benefits | Nieuwsbrief | | Inschrijven nieuwsbrief