Netherlands Maritime Technology logoNMT Ledenvoordeel

Huur een all-in auto in Nederland met 5% korting

Een auto huren in Nederland regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto's aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Nederland. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

Een huurauto zonder zorgen
Je huurauto via Sunny Cars is all-in. Het is dan ook niet nodig om ter plaatse nog extra verzekeringen af te sluiten. Naast alle belangrijke verzekeringen is ook een ongelimiteerd aantal kilometers bij de all-in huurprijs inbegrepen. Ideaal!

Extra flexibiliteit met services
Bij Sunny Cars heb je altijd keuze uit verschillende categorieën huurauto’s, zodat je precies kunt reserveren wat bij jouw reisplannen en -gezelschap past. En met de services kun je de autohuur ‘op maat maken’, door bijvoorbeeld te kiezen voor de Fastlane, Online Check-in, Jonge huurauto of Geen waarborg. Handig! Kies je voor de Flexservice, dan kun je tot 4 uur voor huuraanvang de huurauto kosteloos en zonder opgave van reden annuleren.

Kortingsregeling
Je krijgt 5% korting op de totale huurprijs. Huur direct een auto via het online boekingssysteem. Vul bij stap 2 de actiecode SCEBUSM in en de korting wordt meteen verrekend. De prijs die je ziet is de all-inclusive huurprijs.

Je krijgt alleen korting bij boekingen via het online boekingssysteem of als je een all-in huurauto via e-Business Travel reserveert. Het is niet mogelijk om de actiecode te gebruiken bij een ander reisbureau en/of bij telefonische reserveringen bij Sunny Cars zelf.Meer informatie
Wil je meer weten over autohuur via Sunny Cars? Neem dan contact op met e-Business Travel.

Telefoonnummer: (085) 0210 310
E-mail: team@e-businesstravel.nl
Internet: www.e-businesstravel.nl
  Contact | Disclaimer | Employees' Benefits | Nieuwsbrief | | Inschrijven nieuwsbrief