Netherlands Maritime Technology logoNMT Ledenvoordeel

Werken aan je persoonlijke groei met SkillsTown

Tijden staan stil, maar dat betekent niet dat jij ook stil moet staan. Uit onderzoek blijkt dat hoe groter de boekenkast, hoe succesvoller iemand is. Succesvol zijn zonder te leren bestaat gewoon niet. Maar hoe start je nu eigenlijk met het ontwikkelen van jezelf?

Meer dan 500 online trainingen
SkillsTown biedt jou de mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke groei. Via het online leerplatform krijg je toegang tot meer dan 500 online trainingen om jouw persoonlijke skills te verbeteren.

Naast taalcursussen, vind je in dit abonnement trainingen op het gebied van communiceren, presenteren, samenwerken, feedback geven, gezondheid, office programma’s en timemanagement. Dankzij het brede aanbod aan leeroplossingen en de mogelijkheid om certificaten en diploma’s te halen, komt jouw carrière in de hoogste versnelling.

Klinkt dit al aantrekkelijk? Je ontvangt hierbij ook nog eens 20% korting als je gebruikmaakt van de kortingscode: benefit2021

Start vandaag nog met het werken aan jezelf

"Ik probeer elke maand een online training af te ronden, superleuke afwisseling met het thuiswerken én veel nieuwe zaken geleerd. SkillsTown kan ik echt aanraden."
Minella Nijmeijer, cursist SkillsTown
  Contact | Disclaimer | Employees' Benefits | Nieuwsbrief | | Inschrijven nieuwsbrief