Netherlands Maritime Technology logoNMT Ledenvoordeel

Kom volledig tot rust op de Veluwe

Veluwe Hotel Stakenberg is gelegen net buiten Elspeet in een mooi natuurgebied op de Veluwe, niet ver van Apeldoorn, Harderwijk en Nunspeet. Het Landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden, geschikt voor wandelvakanties en fietsvakanties. U kunt hier heerlijke wandel- en fietstochten maken door de ongerepte natuur en op het terrein kunt u een ontmoeting hebben met “grofwild” zoals wilde zwijnen, reeën en edelherten! Op Landgoed Stakenberg ziet u nog puur natuur en kunt u werkelijk “onthaasten”. Eindeloos genieten op de Veluwe, want ieder jaargetijde is anders!

Het prachtig gelegen landgoedhotel is sfeervol ingericht en straalt een gemoedelijke Veluwse sfeer uit. Het gastvrije personeel zal ervoor zorgen dat u in deze rustige omgeving weer volledig tot u zelf komt. In restaurant Grand Café de Stakenberg zal de chefkok u verrassen met zijn creativiteit in de gerechten. Er wordt gewerkt met dagverse producten, zelfs uit eigen groentetuin! Ook de lokale producten laat men niet onaangeroerd.
 
Wintervoordeel op de prachtige Veluwe
Lezersprijs v.a. € 99,00 p.p.
Aankomst op vr & za: € 129,50 p.p.

Reserveren of meer informatie
Deze voordeelactie is exclusief te boeken bij Goedverblijf.nl via www.goedverblijf.nl/mb0124 of telefonisch op nummer (085)  489 90 19. Genoemde prijzen zijn excl. € 9,50 reserveringskosten per boeking.




  Contact | Disclaimer | Employees' Benefits | Nieuwsbrief | | Inschrijven nieuwsbrief