Netherlands Maritime Technology logoNMT Ledenvoordeel

Halfpension topdeal in Duitsland vanaf slechts €150,- p.p.

Het prachtige 4-sterrenhotel Danielshof ligt in de historische wijk Kaster van Bedburg in Duitsland. Op 300 meter van het meer Kasterer See, en 500 meter van het centrum van Bedburg. Het hotel is gevestigd in een oude boerderij annex landhuis. En beschikt over landelijk ingerichte kamers met uitzicht op het park. Het hotel verzorgd een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Regionale en mediterrane gerechten worden geserveerd in het restaurant. Vanaf het overkapte terras kijk je uit op een prachtige weelderige hoteltuin. In de buurt vind je verschillende fietspaden en joggingspaden.

Bezoek bruisend Keulen

Vanuit het hotel kun je eenvoudig Keulen bezoeken. Ontdek de magie van de bruisende stad waar geschiedenis en moderne flair naadloos samenkomen. Laat je betoveren door de indrukwekkende gotische architectuur van de beroemde Kölner Dom, die majestueus oprijst aan de oever van de Rijn. Wandel door de sfeervolle straten van de oude binnenstad en proef de lokale lekkernijen op de gezellige markten.

Keulen staat niet alleen bekend om haar rijke geschiedenis, maar ook om haar levendige cultuur. Ontdek boeiende musea, geniet van het bruisende nachtleven en ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking in de vele traditionele bierhuizen. Vergeet ook niet de unieke winkelervaring in de hippe boetiekjes en ambachtelijke winkels.

3-daags halfpension arrangement

Voordeelprijs: vanaf €150,- p.p.
Prijzen vanaf mei 2024 zijn telefonisch en online beschikbaar.

Reserveren of meer informatie

Deze voordeelactie is exclusief te boeken via www.goedverblijf.nl of telefonisch op nummer (085) 489 90 19.

*Genoemde prijzen zijn exclusief €9,95 reserveringskosten per boeking.




  Contact | Disclaimer | Employees' Benefits | Nieuwsbrief | | Inschrijven nieuwsbrief