MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Zeepdispensers zijn onmisbaar in de strijd tegen infecties en ziektes. Goede handreiniging helpt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een belangrijke maatregel volgens het RIVM is: uw handen regelmatig wassen (met zeep). Hiermee voorkomt u ook de verspreiding van andere virussen en verkoudheid. Als hygiëne specialist adviseert CWS om een zeepdispenser met sensor (contactloos) te gebruiken, zodat het risico op besmetting verder verkleind wordt.

Zeepdispensers voor elke toepassing
De zeepdispensers van CWS zijn verkrijgbaar in drie varianten: zeepschuim, zeepcrème en antibacteriële zeep. Voor het gebruik in drukbezochte toiletruimtes zijn ze eveneens beschikbaar in extra grote varianten. Iedere zeep voldoet aan specifieke vereisten. Welke zeep heeft u nodig?

Zeepschuimdispenser
Met schuimzeep verbruikt u gemiddeld 50% minder zeep en 30% minder water. De kenmerken van onze zeepschuimdispensers:

Zeepcrème dispenser
De kenmerken van onze zeepcrème dispensers:

Antibacteriële schuimzeep dispenser
In deze dispenser zit een antibacteriële zeep voor optimale handreiniging. Door het gebruik van deze antibacteriële zeep worden 99,97% van de micro-organismen op uw handen gedood. Kenmerken van de antibacteriële schuimzeep dispenser:

Hardnekkig vuil
Is 'normale' zeep niet goed genoeg? We hebben ook zeepdispensers die zeer effectief zijn tegen hardnekkig vuil zoals smeermiddelen, dieselolie, etc. Dit zijn industriële dispensers. Deze dispensers zijn robuust en worden voornamelijk gebruikt in werkplaatsen en de industriële sector. De zeep bevat korrels voor een schurende werking, dit zorgt ervoor dat het meest hardnekkige vuil van de handen verwijderd wordt.

Aanraken is niet langer noodzakelijk
Hygiënische handen die schoon zijn zorgen voor een groot deel voor het gevoel van welzijn. Maar dit is niet altijd voldoende. Een mogelijke oplossing is in dat geval onze zeepdispenser in combinatie met een sensor: no touch (contactloos). Hierdoor hoeft de zeepdispenser niet aangeraakt te worden en wordt optimale handreiniging gegarandeerd.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen