MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Medewerkers in de industrie, transport of wegenbouw worden blootgesteld aan verschillende risico’s. Met High Visibility kleding zorgt u ervoor dat medewerkers zichtbaar zijn en snel gezien worden. Hierdoor worden veel ongelukken voorkomen. CWS Workwear biedt met haar nieuwe hoge zichtbaarheidscollectie zeer moderne en comfortabele werkkleding die ook nog eens duurzaam is. Deze High Visibility collectie is namelijk gemaakt van 100% ecologische stof.

Beperkte ecologische voetafdruk
De nieuwe hoge zichtbaarheidscollectie bestaat uit de milieuvriendelijke stof Tecawork Ecogreen™, die EPD® gecertificeerd is. De vezels zijn een mengsel van Lyocell, verkregen uit duurzame houtteelt, en van gerecycled polyester uit PET-flessen. Wie vertrouwt op duurzaam inkopen, krijgt allround duurzame beschermende kleding voor zijn team. De stof van deze hoge zichtbaarheidskleding is zacht, ademend en duurzaam. Dankzij het ademend vermogen, biedt de kleding uitermate veel draagcomfort bij (lichte tot zware) werkzaamheden. De ecologische voetafdruk van deze kleding is beduidend kleiner dan die van een klassiek katoen-polyester weefsel. Het waterverbruik en het energieverbruik tijdens de productie worden respectievelijk met 95 en 45 procent verminderd.

UV-bescherming en tal van basics
Omdat signalisatiekleding vooral bij buitenactiviteiten wordt gedragen, biedt goede UV-bescherming extra bescherming voor dragers, vooral in de warme maanden. We hebben daarom een UV-beschermingsfactor van 40+ volgens EN13758-2 aan het weefsel toegevoegd. Om medewerkers het hele jaar door te beschermen tegen de zon, biedt CWS ook een groot aantal nieuwe poloshirts met korte/ lange mouwen en T-shirts aan, in fluo geel en fluo oranje met rondom rond reflecterende strepen - ook een combinatie van beide kleuren is mogelijk.

Hygiënische CWS-service
Zoals alle CWS-collecties is ook de CWS HighVis beschikbaar met een flexibele allround service: de kleding wordt hygiënisch gewassen, indien nodig hersteld, gecontroleerd op veiligheid en geleverd/opgehaald bij de klant. Voor nog meer personalisatie kan het bedrijfslogo en de naam van de medewerker op de werkkleding aangebracht worden.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
CWS
CWS
Bescherming op de werkplek

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen