MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

edpnet

Moderne bedrijven zijn afhankelijk van hun internetverbinding. Valt die weg, dan loopt de financiële schade snel hoog op. edpnet, een kleine onafhankelijke telecom-operator uit Lelystad, lost dit op.

Tegenwoordig is een internetverbinding heel gewoon in een bedrijf. Zo gewoon zelfs, dat het van essentieel belang is geworden. Maar valt die verbinding weg, dan betalen bedrijven een hoge prijs. Ze worden plots onbereikbaar voor klanten en ook hun eigen personeel kan niet verder werken. De schade loopt dan heel snel op.

4G-backup-oplossing

edpnet zorgt ervoor dat het nooit zover komt. Via hun mobiele netwerk voorzien zij een 4G-backup-oplossing die het overneemt als de vaste internetverbinding wegvalt. Zo blijft uw bedrijf online actief, terwijl de internetverbinding wordt hersteld. Dat bespaart grote hoeveelheden tijd en geld.

"Wij garanderen herstel binnen de 8 kantooruren", zegt Ronald Drosterij, sales manager bij edpnet. "Ondertussen blijft de klant gewoon verder surfen via het mobiele 4G-netwerk, zonder extra kosten. Onze klanten zijn heel tevreden over deze service, we krijgen goede respons."


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
CWS
CWS
Bescherming op de werkplek

Meer info
Equivalence
Equivalence
Directe opbrengsten en fors besparen op sociale zekerheid

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen