MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Lyreco

Sinds kort hebben Lyreco en Intersafe hun krachten gebundeld. Door de sterktes van beide bedrijven samen te voegen, kunnen we een nog completer pakket van producten, diensten en oplossingen aanbieden. Zo kunnen we niet alleen uw werkplek inrichten en uw werkdag ondersteunen met onze verschillende productcategorieën en diensten, maar ook zorgen dat u en uw team steeds veilig kunnen werken.

Waar uw werkplek zich ook bevindt en welke diensten u ook nodig heeft, Lyreco en Intersafe leveren als één partner de juiste producten en oplossingen om u en uw werknemers een veilige werkdag te bezorgen.

Interessante voordelen
Onze mensen werken hard om ervoor te zorgen dat het voordeel van de samenwerking tussen Lyreco en Intersafe nog groter wordt dan de som van beide delen. Zo kunt u als klant genieten van heel wat interessante voordelen:

We kijken er alvast naar uit om onze rol als vertrouwde partner kracht bij te zetten en nog verder uit te breiden met de best mogelijke oplossingen voor veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen