MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Veel werkzaamheden vereisen de juiste werkkleding. CWS heeft een uitgebreide collectie. Van business fashion tot veiligheidskleding, van perfecte uitstraling tot comfortabele, persoonlijke bescherming. Wij zorgen voor het totaalpakket. Elk duurzaam kledingstuk is afgestemd op de drager en voldoet aan alle normen en veiligheidsvoorschriften. Als lid profiteert u bovendien van aantrekkelijke tarieven bij CWS.

Een flexibele dienstverlening die hoge verwachtingen waarmaakt
Met betrekking tot werkkleding kunt u niet veeleisend genoeg zijn. Er hangt veel van af: veiligheid, comfort, gebruiksgemak, werkplezier en tevredenheid van de werknemers. CWS bewijst dat het de verwachtingen aankan en helpt u dag na dag om uw werkomgeving te verbeteren. 

Ophalen en terug leveren, reiniging, onderhoud (inclusief reparaties), ondersteuning (ook online), advies van onze experts… CWS laat niks aan het toeval over om aan uw eisen te voldoen. Dankzij de transparantie, de flexibiliteit en de jarenlange ervaring van CWS houdt u als klant de touwtjes in handen.
 
De wereld draait steeds sneller. CWS ontzorgt u op het gebied van werkkleding 
Soms wenst u nog net dat tikkeltje meer flexibiliteit. Als de marktomstandigheden veranderen. Of als u zelf nieuwe uitdagingen wilt aangaan. In uw geval betekent die verandering mogelijks een plotse wijziging in uw personeelsbestand, meer of minder gebruik van uitzendkrachten, het opvangen van piekmomenten in de productie die opnieuw opstart… allemaal factoren die invloed hebben op de vraag naar aangepaste werkkleding. Met CWS bent u daar klaar voor.

Tot slot? De dienstverlening van CWS stelt u in staat om soepel met nieuwe omstandigheden om te gaan en verhoogt zelfs de kostenefficiëntie.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Equivalence
Equivalence
Directe opbrengsten en fors besparen op sociale zekerheid

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
CWS
CWS
Bescherming op de werkplek

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen