Nummer 6 | Juni 2022

10% korting op een professionele ondertiteling

Om uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten, de communicatie met uw internationale klanten te optimaliseren, maar ook om te zorgen dat uw buitenlandse personeel uw veiligheidsinstructies perfect begrijpt, is ondertiteling van uw videomateriaal essentieel. Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling biedt professionele ondertitelingen aan tegen een scherpe prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en profiteer als lid bovendien van 10% korting.

Lees verder »
      


Gratis whitepaper: talent binden in een tijdperk van verandering

Het is moeilijk om aan goede werknemers te komen. Organisaties moeten weten hoe ze op deze behoeften van medewerkers kunnen inspelen, om zo de arbeidskrapte tegen te gaan. Online opleider SkillsTown ging in gesprek met HR en Learning & Development professionals om het antwoord te vinden. Zij delen in dit whitepaper de bevindingen die ze hebben opgedaan binnen organisaties met betrekking tot arbeidskrapte en ontwikkelingsmogelijkheden.

Lees verder »
      


Ontdek de voordelen van de DKV tankpas en meer

Maak gebruik van het aantrekkelijk aanbod van DKV Mobility. Profiteer met de DKV tankpas van een ruim dekkend landelijk netwerk van tankstations en tank voortaan met veel korting. Waarom meer betalen, profiteer van het partnerschap tussen DKV Mobility en Members’ Benefits en de bijbehorende condities. Nieuwsgierig naar alle voordelen voor leden? Lees snel verder.

Lees verder »
      


Boek uw vliegtickets en huurauto’s met korting

Bij full service zakenreisbureau e-Business Travel boekt u uw vlucht, hotel of trein snel en efficiënt. Als lid profiteert u bovendien van speciale kortingen bij veel vliegmaatschappijen. Ook uw huurauto boekt u met 5% korting via ons bij Sunny Cars. Door een tekort aan huurauto’s, stijgen prijzen snel en is het aanbod beperkt. Boek uw huurauto daarom tijdig, zodat u niet misgrijpt. Sunny Cars biedt tijdelijk een gratis Flexservice, zodat u de auto kort voor huuraanvang kosteloos kunt annuleren, wijzigen is altijd gratis.

Lees verder »
      


Op zoek naar een nieuwe koffiemachine?

Bij Selecta vinden wij dat iedereen recht heeft op een goede kop koffie. Wij bieden u dan ook een ruime keuze aan koffieautomaten voor bedrijven. Sinds 1950 combineren wij de beste melanges met perfect afgestelde koffiemachines. Alleen door deze combinatie realiseren we de lekkerste koffies. Dit geldt voor een instant koffieautomaat, maar ook voor een volautomatische koffiemachine met verse bonen. Als lid ontvangt u tot wel 40% korting op koffieautomaten en de overige producten van Selecta.

Lees verder »
      


Salarisadministratie tegen een scherp voordeeltarief

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende klus. Als u de salarisadministratie uitbesteedt aan Tentoo, weet u zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd. Tentoo is al bijna 30 jaar expert in salarisadministratie. Vele honderden bedrijven besteden hun salarisadministratie aan ons uit; van kleine eenmanszaken tot grote multinationals. Als lid kunt u nu tegen een scherp voordeeltarief van de dienstverlening gebruikmaken.

Lees verder »
      


Gemiddeld 35% korting op uw zendingen bij DHL Express

De logistieke markt is flink in beweging. Freight forwarders hebben wereldwijd uitdagingen door steeds grotere vraag, havensluitingen en arbeidstekorten. Daardoor zijn hun prijzen gestegen. Verstuurt u pallets of andere zware zendingen? Versnel nu uw supply chain! Profiteer van de enorme tijdswinst via het eigen netwerk van DHL Express, met gemiddeld 35% korting op uw zending.

Lees verder »
      


Bespaar duizenden euro's op sociale zekerheid

Benut u alle regelingen die er zijn rondom personeel? De wet- en regelgeving rond sociale zekerheid is complex, verandert vaak en is aan strenge aanvraagtermijnen gebonden. Hierdoor worden regelingen vaak niet benut, betaalt u meer premie dan nodig is en laat u onbedoeld grote sommen geld liggen. Neem bijvoorbeeld de Loonkostenvoordelen, die per werknemer kunnen oplopen tot 18.000 euro. Dat zijn bedragen die u niet wilt mislopen.

Lees verder »
      Colofon


Members' Mail
biedt speciale aanbiedingen en interessant nieuws aan 15.000 bedrijven die via hun branchevereniging zijn aangesloten.

Meer informatie via:
info@membersbenefits.nl

 


afmelden