MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

ArboNed

Als ondernemer heeft u uw medewerkers hard nodig om het bedrijf draaiende te houden. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, toenemende werkdruk en stijgend verzuim. Door te focussen op werkplezier en de juiste balans voor uw medewerkers kunt u verzuim door werkstress verlagen of voorkomen. ArboNed helpt u hier graag bij.

Juiste balans

Het werk stelt bepaalde eisen die medewerkers energie kunnen kosten, bijvoorbeeld een structureel hoge werkdruk. Maar zij kunnen ook energie van hun werk krijgen, bijvoorbeeld door steun van collega’s of leidinggevenden. Het is belangrijk om er als ondernemer voor te zorgen dat zaken die stress veroorzaken en zaken die energie geven voor uw medewerkers in balans zijn. 
 
Meer werkplezier
Herkent u signalen van werkstress in uw bedrijf? Ga dan het gesprek aan en kijk hoe u er samen voor kan zorgen dat uw medewerkers meer plezier in het werk krijgen. Bijvoorbeeld door ze meer regelmogelijkheden te geven om hun werk aan te passen. Maar ook door uw waardering uit te spreken en uw medewerkers het gevoel te geven echt onderdeel uit maken van het bedrijf.
 
Praktische oplossingen
ArboNed helpt u graag met het voorkomen van verzuim door werkstress op een manier die bij uw bedrijf past. Doet u het zelf met hulp van onze (online) hulpmiddelen? Besteedt u liever alles uit? Of kiest u voor een middenweg?


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Equivalence
Equivalence
Loonkostenvoordelen optimaal benutten

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen