MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

DKV

De rol van fleet managers is drastisch veranderd door de toenemende complexiteit van mobiliteitsvraagstukken. Waar het beheer van wagenpark ooit een neventaak was, is het tegenwoordig een fulltime bezigheid geworden. Door de veranderende mobiliteitsbehoeften en economische ontwikkelingen wordt fleet management geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Waar moeten fleet managers rekening mee houden als het gaat om elektrificatie van het wagenpark? Hoe kan DKV Mobility als uw betrouwbare partner hierbij ondersteunen?

Fleet managers spelen een belangrijke rol in het begeleiden van de overgang naar elektrisch rijden en het implementeren van duurzame mobiliteitsoplossingen. Wagenparken variëren sterk in omvang, en daardoor ook in de behoeften. Extra ondersteuning is daarom nodig bij het elektrificeren van het wagenpark. Dit is vaak de eerste stap richting duurzame mobiliteit, en dat roept vragen op: hoe zit het met de laadinfrastructuur? Is er een plan voor het installeren van laadpalen thuis bij werknemers en op de bedrijfslocatie(s)? Naarmate een bedrijf verder gevorderd is met elektrificatie ontstaan er nieuwe en meer specifieke vraagstukken die fleet managers moeten aanpakken.
 
Het is een feit dat de acceptatie van duurzame mobiliteit groeit in de zakelijke sector, maar het tempo van de realisatie hiervan verschilt nog vaak. Het is dan ook belangrijk dat fleet managers een op maat gemaakte aanpak bieden, die aansluit op de uiteenlopende behoeften en fasen waarin bedrijven zich bevinden op het gebied van duurzame mobiliteit. DKV Mobility denkt graag met u mee voor een passende oplossing @road, @work en @home.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen