MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Atradius

Als ondernemer doet u er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw risico’s beperkt om zo optimale resultaten te kunnen behalen. U volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past hier uw bedrijfsvoering op aan. Maar hoe zit het met de risico’s op uw debiteuren? Een niet betalende debiteur kan immers gevolgen hebben voor uw liquiditeit en dubieuze debiteuren hebben daarbij geen positieve uitwerking op uw resultaat.

Met een kredietverzekering dekt u het risico af dat een debiteur niet meer in staat is om te betalen, bijvoorbeeld als gevolg van een faillissement. En zo kunt u met de schade-uitkering die u ontvangt ongestoord verder gaan.

Atradius is Nederlands grootste kredietverzekeraar met een marktaandeel van 57% (wereldwijd 31%). Met meer dan 90 jaar ervaring biedt Atradius wereldwijd tal van diensten en producten aan op het gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso. Atradius is aanwezig in 50 landen en heeft toegang tot kredietinformatie over 240 miljoen bedrijven wereldwijd. De producten helpen bedrijven over de hele wereld, van klein tot groot, om zich in te dekken tegen de betalingsrisico’s die gepaard gaan met verkoop op krediet. Atradius maakt deel uit van Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), een toonaangevende verzekeraar in Spanje en wereldleider op het gebied van kredietverzekering.

Branchespecifieke Kredietverzekering
Met de Atradius Kredietverzekering gaan we echter een stap verder: het vormt een investering voor een beter toegeruste onderneming. Exclusief ontwikkeld voor de leden van Members’ Benefits, is de Atradius Kredietverzekering dé credit management propositie waarbij kwaliteit en toegevoegde waarde centraal staat. De Atradius Kredietverzekering is dus niet slechts een manier om vorderingen te innen, maar biedt u bredere expertise, grotere flexibiliteit, betere ondersteuning, een heldere prijsstelling en een diepgaander inzicht in uw activiteiten. En zo helpen wij u uw winstgevendheid te verhogen en groei te bevorderen.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Equivalence
Equivalence
Directe opbrengsten en fors besparen op sociale zekerheid

Meer info
ArboNed
ArboNed
Gratis webinar: conflicten tijdig oplossen voorkomt verzuim

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen