MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CIBTvisas

Het juiste papierwerk is voor exporteurs en importeurs cruciaal. Voor een aantal landen geldt dat exportdocumenten eerst gelegaliseerd moeten worden, voordat de desbetreffende autoriteiten de documenten accepteren. Via CIBT doet u snel, eenvoudig, veilig en voordelig een legalisatie-aanvraag.

Lees verder »


CIBTvisas

Op 31 december 2020 om 23.00 uur eindigt de Britse Brexit ‘overgangsperiode’. Het vrije verkeer voor onderdanen van EU-lidstaten die willen werken of zakendoen in het VK wordt daarmee beëindigd, dit geldt ook voor onderdanen van het VK die voor dezelfde doeleinden naar Europa reizen.

Lees verder »


CWS

Goede handdroging vermindert het risico op kruisbesmetting en verlaagt het ziekteverzuim. Bij hygiëne specialist CWS kunt u terecht voor handdoekdispensers met katoen. Een handdoekdispenser met katoen is de meest hygiënische en milieuvriendelijke methode om uw handen te drogen.

Lees verder »


CWS

Veilig werken in een gezonde omgeving dat willen we toch allemaal. Met alle flexibiliteit, transparantie en de juiste (beschermende) kleding die u nodig heeft. CWS biedt hiervoor innovatieve, duurzame en digitale oplossingen. Weten wat u kunt besparen op werkkleding? Vraag nu de gratis check aan.

Lees verder »


DKV

DKV biedt de beste oplossing op maat evenals begeleiding bij de overstap naar de DKV tank- of laadpassen voor uw wagenpark. Wij regelen het voor u. Als lid profiteert u van hoge kortingen per liter brandstof bij een groot aantal tankstations van bekende merken.

Lees verder »


DutchLease

Lease nu de Volkswagen ID.3 met extra voordeel. Deze intelligente, innovatieve en volledig elektrische auto least u nu bij DutchLease voor slechts €554,- per maand met maar 8% bijtelling!

Lees verder »


Equivalence

Sociale zekerheid. Voor veel werkgevers neemt het vooral veel verplichtingen en kosten met zich mee. Maar wat weleens wordt vergeten, is dat de juiste inrichting en uitvoering van sociale zekerheid niet alleen geld kost, maar ook grote sommen geld oplevert.

Lees verder »


Lyreco

Lyreco heeft een handig overzicht voor kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek gemaakt. En om het nog gemakkelijker te maken, leveren we alles rechtstreeks op uw thuisadres.

Lees verder »


SkillsTown

Bent u net als de rest van Nederland thuis aan het werk? Dan kan het best een uitdaging zijn om het juiste ritme te vinden, de kinderen bezig te houden én te focussen op één taak. In dit whitepaper van online opleider SkillsTown leest u essentiële thuiswerktips.

Lees verder »Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen