MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

ADP

Door over te stappen naar een moderne cloudoplossing voor Human Capital Management, zoals ADP® iHCM 2, kunnen uw medewerkers hun eigen HR-zaken online en via hun mobiele telefoon regelen, waar en wanneer zij dat willen. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen voor uw organisatie.

Lees verder »


CIBTvisas

Het juiste papierwerk is voor exporteurs en importeurs cruciaal. Voor een aantal landen geldt dat exportdocumenten eerst gelegaliseerd moeten worden, voordat de desbetreffende autoriteiten de documenten accepteren. Via CIBT doet u snel, eenvoudig, veilig en voordelig een legalisatie-aanvraag.

Lees verder »


CWS

Goede handdroging vermindert het risico op kruisbesmetting en verlaagt het ziekteverzuim. Bij hygiëne specialist CWS kunt u terecht voor handdoekdispensers met katoen. Een handdoekdispenser met katoen is de meest hygiënische en milieuvriendelijke methode om uw handen te drogen.

Lees verder »


Elycio Talen

Gebruik een deel van uw tijd om online een nieuwe taal te leren. Daarmee gaat er letterlijk een hele nieuwe wereld voor u open. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u in deze bijzondere tijd kiezen uit diverse online oplossingen van Elycio Talen.

Lees verder »


Equivalence

Sociale zekerheid. Voor veel werkgevers neemt het vooral veel verplichtingen en kosten met zich mee. Maar wat weleens wordt vergeten, is dat de juiste inrichting en uitvoering van sociale zekerheid niet alleen geld kost, maar ook grote sommen geld oplevert.

Lees verder »


Lyreco

Lyreco heeft een handig overzicht voor kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek gemaakt. En om het nog gemakkelijker te maken, leveren we alles rechtstreeks op uw thuisadres.

Lees verder »


Selecta

De Junea is de enige vending machine met (healthy) snacks en veiligheidsproducten die u volledig contactloos bedient via een smartphone. De Junea is compact, stijlvol en innovatief en biedt ruimte aan zo’n 130 snacks en hygiëneproducten. Probeer de Junea nu één maand gratis!

Lees verder »


SkillsTown

Bent u net als de rest van Nederland thuis aan het werk? Dan kan het best een uitdaging zijn om het juiste ritme te vinden, de kinderen bezig te houden én te focussen op één taak. In dit whitepaper van online opleider SkillsTown leest u essentiële thuiswerktips.

Lees verder »


Sunny Cars

Een auto huren in Nederland voor een heldere all-in prijs regelt u via Sunny Cars, specialist in autohuur. Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto's aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Nederland.

Lees verder »


Ziggo Zakelijk

In deze tijden is een betrouwbare en snelle internetverbinding belangrijker dan ooit. Ziggo Zakelijk denkt graag met u mee. Daarom staan er speciaal voor de leden van Members’ Benefits aangewezen accountmanagers van Ziggo Zakelijk voor u klaar. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk aanbod.

Lees verder »Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen