MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Goede handdroging vermindert het risico op kruisbesmetting en verlaagt het ziekteverzuim. Bij hygiëne specialist CWS kunt u terecht voor handdoekdispensers met katoen. Een handdoekdispenser met katoen is de meest hygiënische en milieuvriendelijke methode om uw handen te drogen.

Lees verder »


CWS

Veilig werken in een gezonde omgeving dat willen we toch allemaal. Met alle flexibiliteit, transparantie en de juiste (beschermende) kleding die u nodig heeft. CWS biedt hiervoor innovatieve, duurzame en digitale oplossingen. Weten wat u kunt besparen op werkkleding? Vraag nu de gratis check aan.

Lees verder »


DKV

DKV biedt de beste oplossing op maat evenals begeleiding bij de overstap naar de DKV tank- of laadpassen voor uw wagenpark. Wij regelen het voor u. Als lid profiteert u van hoge kortingen per liter brandstof bij een groot aantal tankstations van bekende merken.

Lees verder »


Elycio Talen

Om uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten, de communicatie met uw internationale klanten te optimaliseren, maar ook om te zorgen dat uw buitenlandse personeel uw veiligheidsinstructies perfect begrijpt, is ondertiteling van uw videomateriaal essentieel.

Lees verder »


Equivalence

Sociale zekerheid. Voor veel werkgevers neemt het vooral veel verplichtingen en kosten met zich mee. Maar wat weleens wordt vergeten, is dat de juiste inrichting en uitvoering van sociale zekerheid niet alleen geld kost, maar ook grote sommen geld oplevert.

Lees verder »


Lyreco

Lyreco heeft een handig overzicht voor kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek gemaakt. En om het nog gemakkelijker te maken, leveren we alles rechtstreeks op uw thuisadres.

Lees verder »


SkillsTown

Bent u net als de rest van Nederland thuis aan het werk? Dan kan het best een uitdaging zijn om het juiste ritme te vinden, de kinderen bezig te houden én te focussen op één taak. In dit whitepaper van online opleider SkillsTown leest u essentiële thuiswerktips.

Lees verder »Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen