MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

ArboNed

De FitRatio geeft aan in welke mate bedrijven zich inspannen om de vitaliteit van hun werknemers te bevorderen. Door deel te nemen aan de Nationale FitRatio Benchmark ontdekt u hoe fit uw bedrijf is ten opzichte van andere organisaties. En u krijgt inzicht hoe fitte medewerkers bijdragen aan succes.

Lees verder »


CreditDevice

Heeft u als ondernemer last van facturen die niet of te laat betaald worden? Heel vervelend. De PolisManager is een ontzettend handige tool die u helpt om uw kredietverzekeringspolis gemakkelijk te beheren. Vraag vrijblijvend een gratis demo bij CreditDevice aan.

Lees verder »


DHL

Wereldwijd wordt steeds meer online gekocht. Wilt u uw product ook online en buiten de landsgrenzen gaan verkopen? DHL Express helpt u op weg met de juiste logistieke oplossingen voor commercieel succes.

Lees verder »


Elycio Talen

Elycio Tekst & Vertaling kan uw ondertitelproject van begin tot einde voor u verzorgen. Uw video wordt altijd vertaald door een native speaker die bekend is met de cultuur van uw doelgroep. Interesse in het laten vertalen van uw bedrijfsvideo's? Vraag dan gerust een offerte aan.

Lees verder »


Equivalence

Sociale zekerheid. Voor veel werkgevers neemt het vooral veel verplichtingen en kosten met zich mee. Maar wat weleens wordt vergeten, is dat de juiste inrichting en uitvoering van sociale zekerheid niet alleen geld kost, maar ook grote sommen geld oplevert.

Lees verder »


Lyreco

Het Fellowes Aeramax systeem elimineert 99,7% van alle schadelijke stoffen uit de lucht zonder de lucht droger te maken. Gezonde lucht bevordert de productiviteit, daarnaast zal dankzij het Aeramax systeem het aantal ziekmeldingen door virussen en bacteriƫn verminderen.

Lees verder »Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Workshops | Inloggen