MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

BusinessProgress

Blijvende persoonlijke ontwikkeling en het aanscherpen van competenties en vaardigheden zorgt voor verhoging van kwaliteit en motivatie van personeel. Tevens vindt BusinessProgress dat als doelstellingen bereikt moeten worden alles begint met het hebben van inzicht. Dit in combinatie met kijken wie wat doet, dan kan pas bepaald worden waar het ‘gat’ zit.

BusinessProgress gelooft dat een blijvende verandering in gedrag en (bedrijfsmatige) processen alleen werkt en vruchten afwerpt als een ieder actief betrokken en gemotiveerd is. Haar programma’s zijn gericht op de mens, wat er al goed gaat, en ze de wens hebben om te willen veranderen, te delen, inzicht te creëren om persoonlijke en gezamenlijke doelen te bereiken.

Ervaren praktijk mensen in management en training
Business Progress heeft een stevig track-record als het gaat om het geven van Communicatie-, Efficiëntie-, en Sales Management trainingen. Vanuit jarenlange praktijk ervaring in diverse managementfuncties in het aansturen, coachen en het trainen van binnen- en buitendienst (sales) teams, management en directie is er een juiste balans tussen theorie en praktijk in de workshops van BusinessProgress voor leden van Members’ Benefits.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


e-Business Travel
e-Business Travel
Gratis upgrade naar First Class met Etihad

Meer info
CreditDevice
CreditDevice
PolisManager: dé tool om uw kredietverzekeringspolis te beheren. Vraag een gratis demo aan

Meer info
CustomerTalk
CustomerTalk
Kom woensdag 29 januari 2020 naar Leusden voor Leadgeneration in 1 Day!

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Workshops | Inloggen