MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

ArboNed

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren we een bijdrage aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Onze professionals en experts verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, bevorderen de gezondheid en verhogen de motivatie van mensen. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is ons vertrekpunt. Met onze analyse-instrumenten geven wij inzicht, en op basis van dit inzicht bieden we oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de vitaliteit van mensen. En met vitale mensen kunnen organisaties doelen realiseren en ambities waarmaken.

ArboNed is marktleider MKB en boekt al jarenlang opvallend goede resultaten door een krachtige verzuimaanpak en persoonlijke ondersteuning van de werkgever. En, net zo belangrijk: we adviseren de werkgever om preventieve maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld het snelle, betaalbare online Preventief Medisch Onderzoek (ePMO) of ondersteuning bij de RI&E.

ArboNed biedt een ruime keuze uit diverse goede én betaalbare verzuimabonnementen, óók voor bedrijven met een laag verzuim of veel flexwerkers.
 


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Lyreco
Lyreco
Minimaal 38% korting op kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
DKV
DKV
Ontdek de voordelen van de DKV tankpas en meer

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen