MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Menea

Menea staat voor MENs En Arbeid. Menea begeleidt mensen, in alle soorten en maten. Menea heeft ruim 35 jaar ervaring in:

Met 40 vaste medewerkers is de organisatie overzichtelijk, flexibel en in staat snel te schakelen op vragen van opdrachtgevers.

Individuele benadering
Menea staat voor een individuele benadering, ook in collectieve trajecten. Ieder individu is immers uniek en mensen gaan verschillend om met situaties en hebben verschillende behoeften (zogenaamde 'blended' benadering). In de intake wordt in nauw overleg met de betrokkene bepaald welk traject nodig is om succes te bereiken. Individuele coaching, trainingen en toegang tot verschillende digitale instrumenten, zoals een vacaturebank met alle landelijke vacatures maken onderdeel van uit van dit traject.

Adviseurs van Menea
De adviseurs van Menea begeleiden mensen intensief en persoonlijk, en bieden actieve ondersteuning richting de arbeidsmarkt. De adviseurs zijn hbo/wo opgeleid, hebben een uitgebreide ervaring in de relevante vakgebieden en veel levenservaring. Menea investeert continu in opleiding en training van eigen medewerkers. Daarnaast heeft Menea een eigen netwerk van ruim 20 freelance adviseurs die de Menea aanpak door en door kennen.

Uitvoering van trajecten
Het hoofdkantoor van Menea is gevestigd in Nieuwegein, waar een afdeling Business Support zowel onze adviseurs als onze klanten ondersteunt bij diverse (administratieve) processen rond de uitvoering van trajecten. Voor de uitvoering van trajecten maakt Menea gebruik van eigen kantoren, van flexibele huisvesting of we werken bij de opdrachtgever op locatie.

Assessments
Onderdeel van Menea is Psychologisch adviesbureau Hof dat jarenlange ervaring heeft met het uitvoeren van assessments en psychologische adviezen bij werving en selectie en loopbaanvraagstukken. De psychologen van Hof werken volgens de beroepscode en richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Keurmerk en ervaring
Menea beschikt over de Cedeo-erkenning met een score van 98,9% klanttevredenheid op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching. Menea heeft ervaring in verschillende branches (MKB en corporate). Te denken valt bijvoorbeeld aan onze betrokkenheid bij de uitvoering van het sociale plan van Philip Morris, Prysmian, Ahrend en Bombardier. Menea is één van de grotere onafhankelijke bureaus in Nederland, dat wil zeggen dat we met alle partijen kunnen en willen samenwerken die een ingang op de arbeidsmarkt kunnen bieden voor de mensen die Menea begeleidt.

De kracht van Menea zit in de diversiteit van adviseurs: passie voor het werk met de juiste kwalificaties.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CreditDevice
CreditDevice
PolisManager: dé tool om uw kredietverzekeringspolis te beheren. Vraag een gratis demo aan

Meer info
Equivalence
Equivalence
Bespaar flink op sociale zekerheid en ontvang bovendien 10% korting!

Meer info
CustomerTalk
CustomerTalk
Kom woensdag 29 januari 2020 naar Leusden voor Leadgeneration in 1 Day!

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Workshops | Inloggen