MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Atradius Collections

Atradius Collections zit met eigen kantoren in 28 landen en via ons netwerk leveren wij services in 96% van alle landen ter wereld. Atradius’ brede service portfolio varieert van First Party Collections tot aan Gerechtelijke Incasso services. De services van Atradius helpen bedrijven, wereldwijd, om hun openstaande vorderingen betaald te krijgen. Atradius is een onderdeel van Grupo Catalana Occidente (GCO.MC); een wereldwijde leider in de kredietverzekeringsindustrie.

De risico’s van het internationaal zakendoen
Bij iedere transactie op krediet is er een risico van ‘te late’ of ‘non-betaling’. Slecht betalingsgedrag, complexe incasso procedures en verschillende wettelijke systemen kunnen voor risicovolle uitdagingen zorgen. Aangezien meer dan 35% van alle internationale B2B transacties in West Europa op krediet wordt gedaan, is het onvermijdelijk dat er niet-betaalde zaken in incasso trajecten belanden. Ook is het onvermijdelijk dat een deel van deze zaken eindigen in; of een juridische procedure of in een faillissementsaanvraag van de schuldenaar. 

Hoe beschermt u uw recht?

Vanaf het moment dat er een opeisbare vordering ontstaat, waar ook ter wereld, kunt u een beroep op Atradius Collections doen. Atradius heeft tientallen jaren ervaring en kennis op de volgende incasso trajecten en/of juridische procedures:


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Compagnon
Compagnon
10% extra korting op loopbaancoaching bij Compagnon

Meer info
DKV
DKV
Profiteer van de DKV Mobility tankpas

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen