MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Emirates

Emirates serveert 100 miljoen maaltijden per jaar, met dezelfde aandacht voor detail in First, Business en Economy Class. Als cateraar voor meer dan 55 miljoen gasten per jaar, reizend van en naar 150 steden verspreid over zes continenten, begrijpt Emirates wereldwijde culinaire trends als geen ander en biedt dan ook bestemming-geïnspireerde menu’s aan op haar vluchten.

Met een investering van 1 miljard dollar per jaar, runt Emirates een fulltime keuken met 1.200 chefs in Dubai die 12.450 verschillende recepten verzorgen. Zo worden 590 vluchten per dag voorzien van authentieke lokale gerechten die reizigers een voorproefje geven van de bestemming waar ze naar toe gaan. De maatschappij werkt daarnaast nauw samen met 25 cateringpartners. 
.
Lokale smaken
Met de focus op lokale smaken biedt Emirates maaltijden aan vanuit elke regio waar zij naartoe vliegt. Op vluchten naar Japan worden bijvoorbeeld authentieke Kaiseki-gerechten en Bento-maaltijden met Japans servies, bestek en theesets aangeboden. De airline heeft onlangs, na een 14 maanden durend proces van samenwerken met lokale chefs, ook een nieuw menu voor haar Australische routes gelanceerd. Het nieuwe menu bevat een breed scala aan traditionele lokale favoriete gerechten, zoals gemarineerde lamsworstjes.

Om de regionale en seizoensgebonden voedseltrends bij te houden, verandert Emirates haar menu’s maandelijks en beoordeelt haar recepten voortdurend. De gevarieerde menu’s op elke route zijn ook terug te zien in de broodmandjes die aan boord worden geserveerd. Zo is brood met zuurdesem basis populair op Europese routes, terwijl op alle negen routes naar India parathas, pooris en naanbrood wordt geserveerd. Op Midden-Oosten routes kunnen klanten genieten van Arabisch brood (Markook); een dun, ongezuurd brood dat veel in de regio voorkomt.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Equivalence
Equivalence
Bespaar flink op sociale zekerheid en ontvang bovendien 10% korting!

Meer info
e-Business Travel
e-Business Travel
Gratis upgrade naar First Class met Etihad

Meer info
CustomerTalk
CustomerTalk
Kom woensdag 29 januari 2020 naar Leusden voor Leadgeneration in 1 Day!

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Workshops | Inloggen