MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Selecta

Selecta Nederland is onderdeel van Selecta Groep. In Europa marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack-, en fresh food-oplossingen. Met onze aanwezigheid in zestien Europese landen bezorgen we elke dag zo’n 12 miljoen mensen hun welverdiende genietmomentje. Mooi om zo van onze passie ons vak te kunnen maken.

Selecta Nederland
Selecta is er voor u. Met dagelijkse genietmomentjes in de vorm van een goede kop koffie en een gezonde snack. Door u de beste machines, melanges en service te bieden. Onderweg, op het werk én in de horeca. In een ultieme blend van jarenlang vakmanschap en warm enthousiasme voor persoonlijke aandacht.

Hoe maken wij het verschil?
Onze passie tot uitvoering brengen begint buiten Nederland. Ons team van specialisten reist van Midden-Amerika tot het Verre Oosten om de meest verse koffiebonen van de hoogste kwaliteit in te kopen. Uiteraard nemen we daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We letten erop dat we een bijdrage leveren aan een betere wereld wanneer we onze producten en processen kiezen. Die met zorg geselecteerde bonen halen we naar onze eigen branderij in Dordrecht. Hier start het ambachtelijk brandproces onder leiding van onze koffiespecialisten.
 


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bescherming op de werkplek

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen