MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Elycio Talen

Succesvol zakendoen in een internationale context is mensenwerk. Goede communicatie is cruciaal voor het behalen van het beste resultaat. Hoe doet u dat? Door de taal te spreken van uw zakenpartner. Elycio Talen biedt sinds 1966 zakelijke taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden uit de voeten kunt.

Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal en cultuur kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij ons leert u daarom naast de taal ook de zakelijke en sociale gebruiken van een land kennen. U krijgt bij ons dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding.

Individuele taaltraining 
Onze professionele taaltrainers stemmen het programma in alle opzichten volledig op uw individuele wensen en mogelijkheden af. U realiseert uw leerdoelen op efficiënte wijze via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Van zeer intensieve trainingen tot trainingen die bestaan uit één dagdeel. Geheel volgens uw behoefte, maar altijd met de professionele Elycio Talen kwaliteit.

Incompany taaltraining
Een incompany taaltraining wordt in ieder detail volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoefte, wensen en leerdoelen van uw organisatie. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor iedere deelnemer verzekerd is van de volle aandacht. Onze incompany taaltrainingen worden verzorgd bij u op locatie, op één van onze vestigingen of op een door u gekozen locatie.

Taalassessments
Nauwkeurig het taalniveau van uw medewerkers of sollicitanten in kaart brengen of inzicht krijgen in het taalniveau van uw huidige medewerkers? Elycio biedt u een scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen. Tevens kunnen wij een op maat gemaakt taalassessment voor uw organisatie ontwikkelen.

Blended learning en e-learning   
Ons Blended programma biedt een combinatie van face-to-face sessies en e-learning, gebruikmakend van ons veelzijdige online trainingsprogramma. Een flexibele oplossing voor professionals met een drukke agenda. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak u studeert. De ideale balans tussen zelfstandig leren en begeleiding van een trainer. Ook een volledig online zelfstudieprogramma behoort tot de mogelijkheden.

Taalpakketten 
In de meer dan 50 jaar van ons bestaan hebben wij deelnemers uit vele sectoren en op talloze vakgebieden bijgestaan. Op basis van deze ervaring hebben we een breed aanbod van taalpakketten samengesteld. Zo bieden we bijvoorbeeld een training Financial English, een taalbad Spaans, een opfristraining of een basistraining Nederlands voor expats. Maar ook verschillende workshops zoals Wirtschaftsdeutsch en Succesvol zakendoen in China behoren tot de mogelijkheden.

Consultancy
Naast het organiseren van onder andere taaltrainingen geeft Elycio Talen ook advies bij taalvraagstukken én treden wij op als taalpartner voor uw organisatie. Schakel ons bijvoorbeeld in bij een casus over taal en veiligheid, denk hierbij aan situaties waar taalproblematiek kan leiden tot onveilige situaties op de werkvloer. Andere voorbeelden van situaties waarbij u onze consultancy diensten kunt inschakelen, zijn:

Elycio Talen heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven die met taalproblematiek en -vraagstukken te maken hebben.

Elycio Tekst & Vertaling
Al meer dan 50 jaar ondersteunt ons vertaalbureau organisaties met professionele vertalingen in iedere taal, om in een internationale context effectieve communicatie tot stand te brengen. En om zo meer internationaal succes te boeken. Voor iedere vertaalopdracht zetten we een gekwalificeerde vertaler in: native speaker van de doeltaal met relevante ervaring in uw sector. Van en naar iedere moderne taal.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw vertaalprojecten? Dan laten we u graag kennismaken met onze diensten met een gratis professionele vertaling!


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info
Equivalence
Equivalence
Bespaar flink op sociale zekerheid en ontvang bovendien 10% korting!

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen