MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi, is ’s werelds jongste en snelst groeiende luchtvaartmaatschappij. Een maatschappij met een uniek product en een unieke service, zowel in de lucht als op de grond. Etihad Airways vliegt op bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Australië en het Indiase subcontinent. Etihad Airways biedt u aantrekkelijke kortingen om kennis te maken met haar product.

Dankzij de samenwerking met e-Business Travel en de collectieve inkoop kunt u profiteren van flinke kortingen bij diverse luchtvaartmaatschappijen. De medewerkers van e-Business Travel zijn ervaren en weten feilloos voor u de beste tickets te boeken. Ook voor vervoer van en naar het vliegveld, een huurauto, hotelovernachtingen en verzekeringen kunt u rekenen op de service van e-Business Travel.

Verlies geen tijd terwijl u reist
Reizen wordt vaak beschouwd als verloren tijd. Dat hoeft echter niet! Bij Etihad Airways gaat er geen tijd verloren, u kunt zowel op de luchthaven als in de lucht eenvoudig doorwerken. Iedere vliegtuigstoel in elke klasse is voorzien van een set internationale stopcontacten en usb-poorten. De inrichting van de First en Business Class garandeert optimale privacy in een comfortabele, rustige werkomgeving. Tijdens de reis kunt u in First en Business Class genieten van champagne en uitstekende wijnen en kunt u genieten van heerlijke gerechten wanneer u dat zelf wilt. Daarnaast wordt een zeer uitgebreid entertainment programma aangeboden, evenals een toilettas van Acqua di Parma.

Komt het u echter beter uit om tijdens de vlucht uit te rusten, dan kan dat natuurlijk ook. Doordat de stoelen in de First- en Business Class op de langeafstandsvluchten verstelbaar zijn tot fully flat beds, geniet u van een optimale nachtrust.

De douche- en spafaciliteiten in de lounges op de grote luchthavens maken het mogelijk om u voor vertrek of tijdens een overstap even op te frissen. Dankzij de zakelijke faciliteiten in de luchthavenlounges bent u bovendien ook tijdens een tussenstop bereikbaar. Kortom, wie reist met Etihad Airways kan dus effectief met zijn of haar tijd omgaan.

Sustainability
Duurzaamheid staat hoog op de agenda van Etihad Airways en dat is beloond; de vliegmaatschappij is uitgeroepen tot Environmental Airline of the Year 2023 door de prestigieuze Airline Ratings awards. Door middel van het Etihad Sustainability Program is de maatschappij serieus bezig met het verminderen van de impact op de planeet, met als doel om tegen 2050 een netto-uitstoot van nul te bereiken. Lees alles over het Etihad Sustainability Program.

Kosten beheersen en besparen
Etihad Airways helpt uw bedrijf te besparen op overstap- en verblijfskosten. Dankzij de comfortabele bus- en chauffeursdiensten bespaart u op taxi- en parkeerkosten. De busservice is beschikbaar voor gasten uit de Coral Economy Class die van Abu Dhabi naar Dubai en Al Ain reizen.

Ontdek hoe het is om te reizen in stijl, bekijk de cabines.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Equivalence
Equivalence
Loonkostenvoordelen optimaal benutten

Meer info
DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen