MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Emirates is één van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot van Boeing 777 en Airbus A380 vliegtuigen brengt u naar meer dan 150 bestemmingen op zes continenten.

Privéchauffeur
First Class of Business Class vliegen begint al bij uw voordeur; thuis, op kantoor of bij uw hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u van en naar het vliegveld gereden door een privéchauffeur. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 70 steden wereldwijd tot uw beschikking.

Ontdek First Class
First Class is een bijzonder luxe omgeving, met op een groot aantal vluchten Private Suites. Deze bieden een persoonlijke oase van rust, comfort en complete privacy. De Private Suites zijn voorzien van een persoonlijke minibar, massagestoelen, lie-flat bedden en een werkplek met flatscreen-tv. Aan boord van de Airbus A380 biedt Emirates exclusief voor First Class passagiers een Shower & Spa ruimte aan, waar u kunt douchen tijdens de vlucht.

Ontspan in Business Class
Stijlvol en innovatief: alles in de Business Class is ontworpen om u uitgerust op uw eindbestemming aan te laten komen. In de met internet uitgeruste lounges houdt u contact met thuis of kunt u ongestoord werken. Maar ook aan boord werkt u comfortabel verder. Vanuit uw stoel heeft u de beschikking over een oplader voor uw laptop en kunt u sms’en, telefoneren en e-mailen. Wifi is op alle vluchten beschikbaar en kosteloos. Op het upperdeck van de Airbus A380 bevindt zich een social/lounge area waar u tijdens de vlucht een drankje kunt drinken en heerlijke snacks en sandwiches kunt nuttigen.

Emirates Business Rewards
Emirates Business Rewards laat bedrijven profiteren van reizen die hun werknemers en gasten maken. Met elke vlucht verdient het bedrijf Business Rewards punten, terwijl de individuele reiziger Skywards Miles kan blijven sparen.

De voordelen van Emirates Business Rewards zijn:


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen