MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Vlieg rechtstreeks naar Toronto met Air Canada, de beste Noord-Amerikaanse carrier in 2019 volgens Skytrax en dit voor de achtste keer in tien jaar tijd. De dagelijkse vlucht vanuit Amsterdam biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook naar steden als Denver, Boston, Las Vegas en Miami. Wanneer u uw vluchten met Air Canada boekt bij e-Business Travel, krijgt u op diverse bestemmingen direct korting op de ticketprijs.

Airport
De belangrijkste hub van Air Canada is Lester B. Pearson International Airport in Toronto. Alle vluchten van Air Canada komen aan en vertrekken uit Terminal 1. De Terminal biedt handige verbindingen voor passagiers die in Air Canada's wereldwijde netwerk reizen. Voor verbindingen tussen internationale en binnenlandse vluchten: alle binnenlandse vluchten vertrekken vanaf de 'D'-Gates, de minimale transfertijd is 75 minuten. Alle vluchten naar the USA vertrekken vanaf de 'F'-Gates, hiervoor is de minimale transfertijd 85 minuten. In Toronto gaat de passagier al door de Amerikaanse douane- en grensbescherming, dit scheelt veel tijd bij aankomst in Amerika. Het is bij Air Canada niet nodig om de bagage van de band te halen en opnieuw in te checken als men verder vliegt met Air Canada of United.

Netwerk
Het netwerk rijkt over 6 continenten en telt meer dan 200 bestemmingen. Air Canada vliegt naar meer dan 60 Canadese bestemmingen, meer dan 55 bestemmingen in de USA en meer dan 90 bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië, de Caribbean, Mexico en Centraal- en Zuid-Amerika. Air Canada maakt onderdeel uit van de Atlantic Joint Venture, samen met de Lufthansa groep en United Airlines. Voordelen van de samenwerking zijn:


Bij Air Canada kunt u kiezen uit Business Class, Premium Economy en Economy Class. 


Business Class

De nieuwe Executive Pod aanwezig op de B787 en B777 maakt vliegen nog aantrekkelijker. De stoelen zijn in 'lie flat modus' maar liefst 2,03 meter lang en 53 centimeter breed. Als klap op de vuurpijl bevat de hoofdsteun massagefuncties die volledig uniek zijn voor een luchtvaartmaatschappij in Business Class. Het is onmogelijk om niet uitgerust aan te komen op uw bestemming. De configuratie van 1-2-1 zorgt ervoor dat de passagier altijd direct toegang heeft tot het gangpad. De amusementsschermen van 18 inch zijn de grootste beschikbaar in de Business Class van een Noord-Amerikaanse maatschappij. De voordelen van de Business Class van Air Canada zijn:

Premium Economy
De aparte Premium Economy-cabine van Air Canada heeft 21 zitplaatsen in een configuratie van 2-3-2. De beenruimte bedraagt 38 inch en de stoelbreedte 19,5 inch. Elke stoel is uitgerust met een 9- of 11-inch entertainmentscherm, evenals universele voeding en USB-uitgangen. Stoelen zijn altijd op voorhand te boeken. De voordelen van de Premium Economy van Air Canada zijn:

Economy Class
De Economy cabine aan boord van de Boeing 787 Dreamliner heeft 210 slimline geplaatste stoelen in een 3-3-3-configuratie, die u de vertrouwde persoonlijke ruimte biedt die past bij het comfort van de huidige Economy-cabine van Air Canada. Elke stoel is uitgerust met een eigen 9-inch touchscreen met meer dan 600 uur entertainment. In de armsteun vindt u een usb-uitgang en een universele oplader. Voordelen van de Economy Class van Air Canada zijn:


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
SkillsTown
SkillsTown
Gratis whitepaper ‘Effectief thuiswerken, zo doe je dat!’

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen