MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Goede handdroging vermindert het risico op kruisbesmetting en verlaagt het ziekteverzuim. Bij hygiëne specialist CWS kunt u terecht voor handdoekdispensers met katoen. Een handdoekdispenser met katoen is de meest hygiënische en milieuvriendelijke methode om uw handen te drogen. Kies voor een handdoekdispenser met handmatig treksysteem of een sensor gestuurde handdoekautomaat voor meer gemak en nóg hogere hygiëne.

Handdoekdispensers met katoen
Een CWS handdoekautomaat (handdoekdispenser) met katoenen rollen is de juiste keuze als het handen drogen zacht moet aanvoelen en optimaal moet absorberen. Een ander voordeel is dat het geen afval oplevert en u daardoor geen afvalbak nodig heeft in de sanitaire ruimte. Handdoekdispensers zijn daarom aan te bevelen in toiletruimtes van openbare gebouwen, kantoorgebouwen, horeca, industrie, etc.

Kenmerken van CWS handdoekautomaten

Altijd een schone handdoekrol
CWS verzorgt de complete dienstverlening: het plaatsen van de handdoekautomaat en de beschikbaarheid van voldoende schone handdoekrollen. Onze servicemedewerker haalt volgens schema (afgestemd op gebruiksfrequentie) de gebruikte rollen op en verwisselt deze voor schone frisgewassen rollen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van schone handdoekrollen.

No Touch handdoekautomaat: meer gemak en hygiëne
Aanraken is niet nodig bij een CWS 'No Touch' handdoekautomaat. De sensor gestuurde automaat herkent automatisch wanneer een schoon stuk katoen beschikbaar moet worden gesteld. De gebruiker komt hierdoor alleen in aanraking met het schone stukje handdoek.

De automatische terugtrekking van de gebruikte handdoekporties zorgt voor een duidelijke scheiding tussen fris en gebruikt katoen. De schone rol en het gebruikte deel blijven binnenin de handdoekdispenser gescheiden om kruisbesmetting te voorkomen. Dankzij de contactloze uitvoer van katoen is de handdoekautomaat niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook hygiënisch.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bescherming op de werkplek

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
Compagnon
Compagnon
10% extra korting op loopbaancoaching bij Compagnon

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen