MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Provite

Provite is partner voor die organisaties die hun (koude) acquisitie professioneel willen aanpakken. Onze activiteiten richten zich op alle (telefoon)gesprekken die plaatsvinden in de Sales Cyclus (van suspect naar trouwe klant).


B-to-B telefoonmarketing
Een optimaal resultaat bereik je met commerciële, enthousiaste, oudere mensen, een goede prospectbase en veel input, feedback en interesse van u als opdrachtgever. Die combinatie geeft een professionele marktbewerking.Wat gaat het u opleveren? Professionele gekwalificeerde salesleads en afspraken op het juiste moment. Account Managers die hun tijd besteden daar waar omzet valt te behalen: binnen bij de klanten.

Wie gaan daarvoor zorgen? 40 professionals die het leuk vinden mensen te motiveren en te interesseren. Mensen met levens- en werkervaring die zelf kunnen nadenken en ieder gesprek succesvol afsluiten. Gelijkwaardige gesprekspartners die volhoudend zijn zonder te irriteren.
 

Commerciële acquisitie trainingen
Voor iedereen die commercieel (telefonisch) contact heeft met klanten, relaties en prospects, heeft Provite praktische, resultaatgerichte trainingen en coachingstrajecten (on-the-job) ontwikkeld. Het doel: het afleveren van klantvriendelijke en commerciële specialisten. Professionals die vol vertrouwen contacten kunnen opbouwen en tot een goed einde weten te brengen. Die niets meer uitstellen maar doen! Alle trainingen zijn 100% bedrijfsgericht en dus maatwerk. De werkzaamheden en het kennisniveau van de deelnemers, uw producten/diensten, uw branche en uw doelgroep zijn het uitgangspunt. Alle trainingen kennen een praktijkgedeelte: dus direct resultaat!


Detacheren van inside sales

Als u behoefte heeft aan professionele sales ondersteuning, maar zelf geen tijd, zin of ervaring heeft met het selecteren, opleiden en begeleiden van medewerkers heeft Provite de oplossing voor u. Provite verzorgt de commerciële trainingen en u instrueert hen intern. Daarna blijft Provite hen op locatie begeleiden en coachen. Voordeel voor u is dat u zich kunt bezighouden met uw core business en de leadgeneratie aan hen kunt overlaten. De commerciële opleiding en begeleiding wordt door Provite verzorgd terwijl zij door u direct aanstuurbaar zijn. Bent u tevreden of wilt u hen vanaf het begin bij u in dienst: ook dat is bespreekbaar.
 


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen