MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Preferred supplier e-Business Travel is een full service zakenreisbureau dat al uw reisactiviteiten uit handen neemt. Dat scheelt u tijd én kosten. Eén e-mail of telefoontje en u ontvangt binnen enkele uren de beste reismogelijkheden. Vliegtickets worden voor u in optie gezet of gewijzigd als het schema van uw reis verandert. Ook een hotelkamer, auto, trein of ferry reserveert het team van ervaren travel consultants snel en efficiënt.

Korting op uw vliegtickets
Boekt u uw zakenreizen via e-Business Travel, dan kunt u profiteren van flinke kortingen op vliegtickets en autohuur. Vaak is het lastig om voor uw bedrijf prijsafspraken te maken met luchtvaartmaatschappijen. Vanwege het grote omzetpotentieel van Stichting Members’ Benefits lukt dit gezamenlijk wel. En hoe meer we boeken, hoe beter de prijsafspraken worden.

Persoonlijke service
Naast de kortingen bent u bij e-Business Travel verzekerd van persoonlijk advies. Een team van ervaren travel consultants staat altijd voor u klaar. Zij leggen een profiel van de organisatie aan, waardoor ze precies weten wat het reisbeleid is en wat de persoonlijke gegevens en voorkeuren van de reizigers zijn. Hierdoor kunnen ze proactief meedenken en uw reizen op de slimste én voordeligste manier boeken. Wilt u liever via een online bookingtool boeken, dan kan dat ook, op basis van semi-touch. Dat houdt in dat een reisadviseur de boeking altijd nakijkt voordat het ticket definitief geprint wordt; zo krijgt zelfs een online boeking persoonlijke aandacht.

24-uurs service
Zakenreizen gaan 24 uur per dag, 7 dagen per week door. e-Business Travel staat in geval van nood dan ook 24 uur per dag voor u klaar. De 24-uurs nooddienst wordt bemand door haar eigen reisadviseurs, dus zij weten wie u bent en wat uw voorkeuren zijn. Zo kunnen ze u snel, efficiënt en persoonlijk helpen, ook buiten kantooruren.

Duty of care
De zorgplicht die iedere werkgever heeft naar zijn werknemers, wordt steeds belangrijker. Waar bevindt een reizigers zich en is hij altijd bereikbaar? Hoe zijn de omstandigheden in het land van bestemming? Wat als de reiziger ziek wordt of er een calamiteit plaatsvindt? Wanneer alle reisonderdelen van een werknemer bij e-Business Travel geboekt zijn, kunnen ze in geval van nood direct zien waar de reiziger zich bevindt. Tevens beschikken de reisadviseurs altijd over de laatste informatie en over IT-oplossingen en -systemen die hierbij ondersteunen. 

Online bookingtool
Wilt u uw zakenreis liever online boeken, dan kan dat in onze online bookingtool Atriis. Deze unieke tool is zeer compleet en gebruiksvriendelijk; hij geeft u toegang tot de tarieven van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, inclusief low cost tarieven. Naast vluchten kunt u ook hotels, een auto of treinticket online boeken. Zo regelt u uw complete zakenreis snel en efficiënt. Wanneer u boekt in de online tool, profiteert u bovendien van de speciale kortingen die wij met verschillende vliegmaatschappijen voor leden hebben afgesproken. Wilt u meer informatie of een demonstratie over onze online bookingtool, bel of mail ons dan.

Zeeliedentarieven
Voor reizigers van en naar een gemotoriseerd vaartuig, boorplatform of booreiland is de afdeling Marine Travel geautoriseerd om zeeliedentarieven te boeken. Dit zijn speciale vliegtickets met voordelige voorwaarden als het gaat om wijzigen en annuleren, aantal kilo’s bagage en tarieven.

Group & VIP Travel
Wilt u met een aantal medewerkers op reis voor een beurs, congres, teambuilding of een incentive, dan organiseren de specialisten van Group Travel deze reis van A tot Z. Luxe reizen of bijvoorbeeld een speciaal bedrijfsfeest zijn de specialiteit van de afdeling VIP Travel. Wilt u snel, flexibel, comfortabel en veilig reizen en tijdens de vlucht ook met collega’s of zakenrelaties samenwerken, dan biedt het boeken van een privé jet uitkomst.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


DKV
DKV
Profiteer van de DKV Mobility tankpas

Meer info
Compagnon
Compagnon
10% extra korting op loopbaancoaching bij Compagnon

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen