MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

YoungCapital

YoungCapital heeft het grootste jongerennetwerk van Europa. Met meer dan 7 miljoen ingeschreven kandidaten in onze database, ruim 50 locaties en meer dan 1.000 eigen medewerkers. Wij zijn snel, denken in kansen en varen onze eigen(wijze) koers.

De kracht van jongeren

Bedrijven en jongeren hebben elkaar nodig. Daar zijn we van overtuigd. Bedrijven hebben de banen, kennis en ervaring. De jongeren zijn leergierig, energiek en stellen verfrissende vragen. Jongeren lopen voorop met trends en technologie. Onmisbaar voor vernieuwing en groei. YoungCapital is het levende bewijs: sterke groeicijfers met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar onder medewerkers.

De basis van ons succes

Dat zit ’m in drie dingen. Allereerst onze database, die elke week met meer dan 10.000 profielen groeit. Hierdoor kunnen wij u snel helpen aan de ideale kandidaat: van jonge talenten die bijspringen in een piekperiode tot per direct beschikbare (young) professionals voor een lange of vaste tijd.

Ten tweede: onze marketing. Wie kent onze campagnes niet? Ons merk staat goed bekend en onze online marketing zorgt ervoor dat wij bovenaan staan in Google, als iemand op werkgerelateerde termen zoekt. Altijd.

En laten we vooral onze eigen mensen niet vergeten, met hun growth mindset. Intrinsiek gemotiveerde mensen, vol energie en daadkracht. En als onze medewerkers zich ontwikkelen, ontwikkelt ons bedrijf mee. Zo blijven wij innovatief.

Ideale match
De 'ongrijpbare generatie' bereiken, is lastig. Maar wij bereiken jongeren wel en weten ze te binden en boeien. Deze kennis delen wij graag met u.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Lyreco
Lyreco
Minimaal 38% korting op kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
DKV
DKV
Ontdek de voordelen van de DKV tankpas en meer

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen