MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Solid Sense

Solid Sense is hét outplacement- en re-integratiebureau van Nederland. Met onze integrale aanpak op organisatie-, team- en individueel niveau gaan we voor duurzame oplossingen.

Outplacement
Afstand doen van een huidige baan en collega's, het omgaan met financiële onzekerheid en het in kaart brengen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, vragen om zorgvuldige begeleiding. Onze ervaren en gecertificeerde coaches en trainers helpen medewerkers in deze situaties naar een nieuwe werkplek die aansluit bij hun persoonlijkheid, behoeften en capaciteiten. Ook zetten wij het Solid Sense netwerk in om medewerkers aan een passende baan te helpen.

Lees meer over ons outplacement aanbod »

Re-integratie

Wilt u meer grip krijgen en houden op het (ziekte)verzuim binnen uw organisatie? Organisaties helpen gezond te worden én te blijven. Dat is onze drijfveer. Onze ervaren en gecertificeerde coaches en trainers helpen u graag met een op maat gemaakt en resultaatgericht plan. Bij Solid Sense geloven we in de kracht van de drie dimensies curatie (behandelen), preventie (voorkomen) en amplitie (versterken).

Oftewel, we zetten onze kennis en ervaring in voor de behandeling en preventie van het verzuim. Én helpen u met het creëren van een positief werkklimaat met bevlogen, productieve en tevreden medewerkers.

Lees meer over ons re-integratie aanbod »

Persoonlijk, op maat en resultaatgericht

Met meer dan 60 ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde coaches en trainers beschikken we over veel verschillende expertises en garanderen wij een landelijke dekking.

Solid Sense staat voor kwaliteit en verbinding. Onze integrale, persoonlijke en klantgerichte aanpak is wat ons onderscheidt.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Lyreco
Lyreco
Minimaal 38% korting op kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek

Meer info
DutchLease
DutchLease
De Volkswagen ID.3 nu met extra voordeel!

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen