MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS

Veilig werken in een gezonde omgeving dat willen we toch allemaal. Met alle flexibiliteit, transparantie en de juiste (beschermende) kleding die u nodig heeft. CWS biedt hiervoor innovatieve, duurzame en digitale oplossingen. Voor elk type bedrijf is er een passende, veilige, comfortabele en duurzame oplossing. Op maat gemaakt en met aandacht voor elke situatie. Als lid profiteert u bovendien van aantrekkelijke tarieven bij CWS.

Bescherming op de werkplek
Uw werkzaamheden vereisen de juiste werkkleding. CWS heeft een uitgebreide collectie. Van business fashion tot veiligheidskleding, van perfecte uitstraling tot comfortabele, persoonlijke bescherming. CWS zorgt voor het totaalpakket. Elk duurzaam kledingstuk is afgestemd op de drager en voldoet aan alle normen en veiligheidsvoorschriften.

Een flexibele dienstverlening die hoge verwachtingen waarmaakt
Met werkkleding kunt u niet veeleisend genoeg zijn. Er hangt veel van af: veiligheid, comfort, gebruiksgemak, werkplezier en tevredenheid van de werknemers… CWS bewijst dat het de verwachtingen aankan en helpt u dag na dag om uw werkomgeving te verbeteren.

Ophaling, levering, reiniging, onderhoud (inclusief reparaties), ondersteuning (ook online), hulp van experts… CWS laat niks aan het toeval over om aan uw eisen te voldoen. Dankzij de transparantie, de flexibiliteit en de jarenlange ervaring van CWS houdt u als klant de touwtjes in handen.

De wereld draait steeds sneller. Zorg dat u mee kan
Soms wenst u nog meer flexibiliteit. Als de marktomstandigheden veranderen, of als u zelf nieuwe uitdagingen wilt aangaan. In uw geval betekent die verandering mogelijks een plotse wijziging in uw personeelsbestand, meer of minder gebruik van uitzendkrachten, het opvangen van piekmomenten in de productie, die opnieuw opstart… allemaal factoren die invloed hebben op de vraag naar aangepaste werkkleding. Met CWS bent u daar klaar voor.

Kortom: de dienstverlening van CWS stelt u in staat om snel en flexibel met nieuwe situaties om te gaan en verhoogt zelfs de kostenefficiëntie.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
Equivalence
Equivalence
Bespaar flink op sociale zekerheid en ontvang bovendien 10% korting!

Meer info
CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen