MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Tentoo

Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt aan een specialist, wilt u vooral dat de salarissen van uw medewerkers tijdig en op basis van de juiste wet- en regelgeving worden uitbetaald. Zo weet u zeker dat u daar geen omkijken naar heeft. Veel bedrijven kiezen voor extra ontzorging in de vorm van HR-administratieve ondersteuning. Dat maakt het eenvoudiger om uw HR-beleid uit te voeren.

Tentoo biedt salarisadministratie met administratieve ondersteuning op HR-gebied. Ons HR-pakket biedt de volgende ondersteuning:

Aanvullend HR-pakket: volledig of light
Ons HR-pakket is ook beschikbaar in een light-versie. Dit is zonder het ziek en beter melden, zonder het aanleveren van de verzuimverzekeringsgegevens. Dit is met name interessant wanneer u wel tijdig aflopende contracten in het vizier wilt hebben, maar de mutaties voor pensioen en arbo graag zelf wilt verwerken.

Alleen salarisadministratie uitbesteden?
Heeft u geen behoefte aan HR-administratieve ondersteuning, maar wilt u puur de salarisadministratie uitbesteden? Uiteraard kan dat ook! De administratieve ondersteuning is een extra service, maar zeker geen verplichting. En die salarisadministratie voeren we voor u als lid bovendien uit tegen een scherp voordeeltarief.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Lyreco
Lyreco
Minimaal 38% korting op kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek

Meer info
CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen