MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Equivalence

Benut u alle regelingen die er zijn rondom personeel? De wet- en regelgeving rond sociale zekerheid is complex, verandert vaak en is aan strenge aanvraagtermijnen gebonden. Hierdoor worden regelingen vaak niet benut, betaalt u meer premie dan nodig is en laat u onbedoeld grote sommen geld liggen. Neem bijvoorbeeld de Loonkostenvoordelen, die per werknemer kunnen oplopen tot 18.000 euro. Dat zijn bedragen die u niet wilt mislopen. 

Met Equivalence krijgt u volledig inzichtelijk welke risico's, kosten en opbrengsten uw organisatie heeft wanneer u de uitvoering en inrichting van de sociale zekerheid optimaliseert. Daarbij heeft u de keuze om de uitvoering van sociale zekerheidsonderwerpen (SV-regelingen, ZW en WIA) zelf te verzorgen of om dit aan Equivalence uit te besteden. Wij introduceren u daartoe het unieke software platform EQUnet

Besteedt u de werkzaamheden voor het benutten van regelingen liever uit? Dat kan, want daarmee bespaart u kosten in FTE, systeem en beheer van kennis. Onze oplossing is eenvoudig: EQUnet wordt gekoppeld aan uw salarispakket, waardoor u maximaal wordt ontzorgt en wel optimaal gebruikmaakt van de regelingen en subsidies.

Risk Scan ZW en/of WGA

Vraagt u zich wel eens af of eigenrisicodragerschap voordeel biedt voor uw organisatie? Met de Risk Scan creëert Equivalence detail-inzicht in uw ZW- en WGA-schadelast vanaf 2019 tot en met heden en op basis van dat inzicht worden trend- en prognose-schadeberekeningen naar de toekomst gemaakt. Equivalence kijkt daarbij naar uw situatie, niet naar een algemeen voorkomende situatie.

Maatwerk is cruciaal bij dit onderwerp. Daarbij worden de kosten (zowel directe als indirecte) van het eigenrisicodragerschap versus publieke verzekering inzichtelijk gemaakt en in een business case uiteengezet. Aan de hand van dit inzicht kunt u een gedegen beslissing nemen voor het wel of niet worden van eigenrisicodrager. Na uw besluit ondersteunt Equivalence bij de uitvoering en schadelastbeheersing van het ZW- en WGA-risico. 

Meer informatie
 

ZW-risico

Eigenrisicodragerschap brengt taken en verantwoordelijkheden met zich mee. U heeft bovendien te maken met complexe wet- en regelgeving en frequent een flink aantal veranderingen waar u rekening mee moet houden. Het ZW Expertise Center van Equivalence neemt de tijdrovende uitvoering van deze werkzaamheden uit handen, zodat u zich op de bedrijfsactiviteiten kunt richten.

Daarbij maken wij het mogelijk om de dienstverlening van Equivalence naar wens en behoefte in te vullen. Uiteraard werkt Equivalence met standaard processen, maar wij vinden dat onze klanten daarbinnen keuzes moeten kunnen maken. Maatwerk en kwaliteit is wat Equivalence onderscheidt.

Meer informatie


WGA-risico

Na uw besluit voor het eigenrisicodragerschap WGA ondersteunt Equivalence bij de uitvoering en schadelastbeheersing van het WIA-risico. Voor zowel werkgevers in het publieke bestel als de eigenrisicodrager.

Meer informatie


Bespaar duizenden euro's op sociale zekerheid
Equivalence is autoriteit op het gebied van sociale zekerheid. Met haar intelligente software, actuele, uitvoerige kennis, een resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie neemt Equivalence u al het werk uit handen. U weet zeker dat u geen geld misloopt en nooit teveel afdraagt. Benieuwd naar haar aanpak? U leest het hier.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info
Equivalence
Equivalence
Bespaar flink op sociale zekerheid en ontvang bovendien 10% korting!

Meer info
Lyreco
Lyreco
Minimaal 38% korting op kantoorartikelen voor uw thuiswerkplek

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen