MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Equivalence

Sociale zekerheid krijgt te weinig prioriteit. Regelingen worden niet benut en er wordt meer premie betaald dan nodig is. Dit klink onwaarschijnlijk, maar toch is het waar. Equivalence heeft inmiddels voor veel leden een onderzoek uitgevoerd. Deze onderzoeken hebben tot op heden voor de lid-bedrijven ruim 3 miljoen euro opgeleverd en bespaard. Is Equivalence al bij u geweest? 
 
Neem bijvoorbeeld de Loonkostenvoordelen, die per werknemer kunnen oplopen tot 18.000 euro. Dat zijn bedragen die u niet wilt mislopen. Of de premie Whk; verlaging van het Whk-premiepercentage levert forse besparingen op. Equivalence kan dit voor u verzorgen.
 
Top 3 opbrengsten 
1. Verlaging Whk-percentage
2. Loonkostenvoordelen en de no-risk polis 
3. Premie-afdrachten
 
Bespaar duizenden euro’s 
Met de resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie neemt Equivalence al het werk uit handen. U weet zeker dat u geen geld misloopt en nooit teveel afdraagt. Benieuwd naar de aanpak? U leest het op de website van Equivalence

Sociale zekerheidsplatform EQUnet 
Met het sociale zekerheidsplatform EQUnet van Equivalence is het vanaf nu mogelijk om volledig geautomatiseerd alle SV-regelingen te benutten. EQUnet koppelt met uw salarispakket en zorgt dat u alle regelingen benut waar u recht op heeft. U hoeft hier zelf niks voor te doen, maar hebt wel te allen tijde ‘realtime’ inzicht middels een persoonlijk dashboard.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
DKV
DKV
Betaal contactloos met de DKV SMART Card National

Meer info
ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen