MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

ArboNed

Wilt u gezondheidsklachten, verzuim en ongevallen in uw bedrijf zoveel mogelijk voorkomen? Zorg dan voor een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en het bijhorende Plan van aanpak. Hiermee werkt u aan een gezonde en veilige werkplek. ArboNed helpt u hier graag mee.

Arbeidsrisico’s verminderen en voorkomen
Met de RI&E inventariseert u of het werk en de werkomstandigheden gevaarlijk of ongezond kunnen zijn voor uw medewerkers. Is dat het geval? Bijvoorbeeld bij het tillen van zware spullen of bij het werken met gevaarlijke stoffen? Dan is er sprake van arbeidsrisico’s en neemt u in het Plan van aanpak maatregelen op om de risico’s te voorkomen.

Basis voor een gezond en veilig bedrijf

Met de RI&E en het Plan van aanpak legt u zo de basis voor een gezond en veilig bedrijf. Belangrijk, want zo verlaagt u het verzuim, verhoogt u de productiviteit en verbetert u de prestaties in uw bedrijf en voldoet u aan een wettelijke verplichting.

Branche RI&E
Bij ArboNed begrijpen wij dat u het als ondernemer al druk genoeg heeft met het draaiende houden van uw bedrijf. Wilt u tijd besparen met het uitvoeren van de RI&E? Maak dan gebruik van een erkende branche-RI&E. Dat is een voorbeeld RI&E, afgestemd op de arbeidsrisico’s die veel voorkomen in bepaalde branches.  


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
Laat uw bedrijf groeien met een Marketing Groeitraject!

Meer info
Compagnon
Compagnon
Exclusieve Medezeggenschapstraining van Compagnon

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen