MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

CWS


Perfectie in essentie
CWS heeft een lange geschiedenis op het vlak van levering en onderhoud van hygiëneoplossingen, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten, wasbare poetsdoeken, absorptiematten en cleanroomdiensten. Met meer dan 90 jaar ervaring weten we precies wat onze klanten verwachten en daarom bieden we complete en professionele oplossingen en een zorgeloze totaalservice, in welke sector u ook actief bent. Op die manier kan u zich voor de volle 100% op uw business concentreren. 

Hygiëneoplossingen
Onze producten en diensten beperken zich niet tot de sanitaire ruimtes, ze beschermen de gezondheid van mensen op allerlei locaties waar zich kruisbesmetting kan voordoen, van recepties tot keukens en van kleedkamers tot kantoren. CWS ontwikkelde een nieuwe lijn dispensers, Signature. Deze nieuwe lijn sanitaire dispensers biedt hygiëne en comfort in een elegante, afgeronde vormgeving die past in elke werkomgeving. In het kunststof oppervlak is een antibacteriële zilverionentechnologie verwerkt, die bacteriegroei helpt verminderen.

Daarnaast leveren we ook schoonloopmatten voor diverse toepassingen zoals in de ontvangsthal, de productieafdeling, keukens, trappen en nooduitgangen. Dankzij ons professioneel advies en onze bijhorende service is elke vloer perfect beschermd en voelen medewerkers of bezoekers zich helemaal veilig.

Bedrijfskleding en poetsdoeken
Bedrijfskleding moet de drager comfort bieden, beschermen en natuurlijk een professionele uitstraling garanderen.  Wie op veilig speelt, kiest voor een specialist met een uitgebreide collectie bedrijfskleding, zoals CWS. We zijn gespecialiseerd in functionele kleding en textielmanagement in de breedste zin van het woord. 

Het betere maatwerk
We staan in voor het totaalbeheer van bedrijfskleding voor alle sectoren. We adviseren onze klanten bij het kiezen van de meest aangewezen kleding voor hun bedrijfsactiviteit en beschikbare budgetten. En we houden hen op de hoogte van de veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften die voor hen van toepassing zijn en waarborgen een aangepaste dienstverlening.

Wasbare poetsdoeken en absorptiematten, een stap verder voor het milieu
Wij kunnen u niet alleen de zorg voor uw bedrijfskleding uit handen nemen, maar ook ondersteunen met wasbare poetsdoeken. Deze wasbare poetsdoeken, vervaardigd uit kwaliteitstextiel met een hoog absorptievermogen, zijn plezierig in gebruik en veel sterker dan papier. Ze zijn goed voor het milieu omdat ze de afvalstroom helpen beperken. Onze totaalservice omvat de huur van de kwaliteitsdoeken en het professionele onderhoud ervan, met respect voor de natuur en voor de geldende normen. Alle vuile wasbare poetsdoeken en absorptiematten worden door CWS verantwoord afgevoerd in gesloten Eco vaten of Eco Boxen.

Duurzaam ondernemen
De gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten is voor ons van het grootste belang. Een doeltreffend gezondheids- en veiligheidsmanagement is daarom cruciaal voor het succes van ons bedrijf en voor het realiseren van operational excellence en een uitstekende klantenservice. Wij combineren de modernste technologie, de wensen van onze klanten en die van de markt met respect voor mens en milieu. Daarom gaan we op een verantwoorde manier om met natuurlijke rijkdommen en doen wij er alles aan om onze impact op het milieu te beperken. Extra beschermende maatregelen bovenop de wettelijke verplichtingen zijn voor onze onderneming niet meer dan normaal.

Waarom kiezen voor CWS


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


CWS
CWS
Bespaar flink op de werkkleding

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
SkillsTown
SkillsTown
Gratis whitepaper ‘Effectief thuiswerken, zo doe je dat!’

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen