MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 13 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami, Cleveland en Toronto, Canada.

Snel en comfortabel overstappen via Dublin
Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt naar de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via de nieuwe Flight Connections Facility in Terminal 2 naar de transatlantische doorvlucht.

Amerikaanse immigratie- en douanecontrole tijdens de overstap in Dublin
Met de Amerikaanse preclearance (USCPB) in Terminal 2 doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap op Dublin airport de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Het voordeel van de USCBP is dat Aer Lingus passagiers bij aankomst in de VS de lange wachtrijen bij de immigratie kunnen vermijden en meteen mogen doorlopen naar de bagagehal.

Service aan boord van de transatlantische vluchten
Aer Lingus is de enige 4-sterren Skytrax airline in Ierland. Economy Class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainmentsysteem met een ruime keuze aan films, tv-series, games en muziekvideo’s. Elke stoel is voorzien van een oplaadpunt en USB-poort en wifi is tegen betaling beschikbaar. Economy passagiers mogen 23 kilo ruimbagage meenemen, die doorgestuurd wordt naar de eindbestemming.

Aer Lingus passagiers in de Business Class hebben de beschikking over een fully lie-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van een oplaadpunt en USB-poort en hebben de meeste direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business Class passagiers een exclusieve catering, een uitgebreid aanbod aan in-flight entertainment, gratis wifi en uiteraard toegang tot de airport lounges.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.Profiteer ook van deze aanbiedingen


Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
CWS
CWS
Handdoekdispensers met katoen: hygiƫnisch en geen afval

Meer info
Compagnon
Compagnon
10% extra korting op loopbaancoaching bij Compagnon

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen