MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

e-Business Travel

United Airlines biedt het hele jaar door non-stopvluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C. Tijdens het zomerseizoen (maart-oktober) vliegt United ook dagelijks rechtstreeks tussen Amsterdam en San Francisco. Alle vluchten zijn gunstig getimed voor een vlotte aansluiting op deze Amerikaanse hubs, met een uitgebreid netwerk van vluchten naar bestemmingen in heel Amerika.

United Airlines en United Express voeren samen dagelijks ongeveer 4.900 vluchten uit, naar 355 luchthavens op vijf continenten. United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

United Economy
Op alle trans-Atlantische vluchten geniet u in United Economy® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel videoscherm voor gratis on-demand entertainment.

United Economy Plus voor meer comfort
Economy Plus®-stoelen bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine en bieden extra beenruimte. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment dat het ticket is uitgegeven, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is ook beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

United Premium Plus
Op alle Trans-Atlantische vluchten biedt United de Premium Plus class. De stoelen bieden meer been- en armruimte en kunnen verder achterover dan in Economy of Economy Plus. Bovendien krijg je in deze klasse een toilettasje, deken, kussen, geluiddempende koptelefoon en een groter entertainment scherm. Je mag standaard twee stuks ruimbagage meenemen en hebt priority check-in en boarding.  

United Polaris Business Class
Geniet van een reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. In de United Polaris lounges kunnen Business Class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruikmaken van privé-bedden en spa-achtige douches.

Wifi aan boord
Op bijna alle toestellen heeft United wifi geïnstalleerd zodat u verbonden kunt blijven om te werken of om naar uw favoriete programma te kijken. De kosten voor United Wi-Fi® variëren afhankelijk van de vlucht. Abonnementen zijn mogelijk en op sommige vluchten kunnen United MileagePlus® leden met hun mijlen betalen.

Download de United app
Maak gebruik van de United app om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek. Via de app krijgt u ook toegang tot uw mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment-menu aan boord, United Wi-Fi® en veel meer.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info
Equivalence
Equivalence
Loonkostenvoordelen optimaal benutten

Meer info
Compagnon
Compagnon
Exclusieve Medezeggenschapstraining van Compagnon

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen