MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Compagnon

Wij ontzorgen werkgevers, naast HR-bemiddeling en recruitmentdiensten, landelijk op het gebied van outplacement en re-integratie 2e spoor, met maatwerk voor de individuele medewerker. Onze persoonlijke, op maat gemaakte en resultaatgerichte dienstverlening wordt verzorgd door onze gediplomeerde en gecertificeerde coaches en trainers die beschikken over een brede expertise.
 
Outplacement
Wanneer een medewerker een organisatie verlaat en op zoek gaat naar een nieuwe baan, kan dat voor zowel werknemer als werkgever veel onzekerheid met zich meebrengen. Met een landelijke dekking aan loopbaanspecialisten helpen we medewerkers gemotiveerd op zoek te gaan naar hun nieuwe werkomgeving. Met onze ervaren coaches en trainers zorgen wij ervoor dat medewerkers naar een nieuwe werkplek overstappen die aansluit bij hun persoonlijkheid, behoeften, ambities en capaciteiten. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide HR-netwerk om medewerkers aan een passende baan te helpen.
 
Re-integratie 2e spoor
Als u als werkgever te maken krijgt met langdurig verzuim van een medewerker, dan komt er veel bij kijken. U bent wettelijk verplicht om uiterlijk in de 52e week van de arbeidsongeschiktheid een re-integratie 2e spoortraject in te zetten. Bij Compagnon helpen wij u hierbij. Wij ondersteunen de medewerker naar werk buiten de organisatie, als werk binnen de organisatie niet meer kan. Hiervoor zetten we individuele loopbaancoaching in, net als collectieve workshops, online assessmenttools, data gedreven platforms met inzicht over de arbeidsmarkt en diverse jobsearch- en netwerkfaciliteiten. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. Zo zorgen we dat uw medewerker gemotiveerd en op een prettige manier kan overstappen.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Compagnon
Compagnon
Exclusieve Medezeggenschapstraining van Compagnon

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
Laat uw bedrijf groeien met een Marketing Groeitraject!

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen