MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

DKV

Profiteer van het gemak van de DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart. De DKV Card +Charge combineert alle voordelen van de traditionele tankkaart met de extra mogelijkheid om te laden. U heeft toegang tot het uitgebreide DKV Mobility laadnetwerk van ruim 564.000 laadpunten, ook bij u om de hoek.

Vind laadpunten via de DKV Mobility App

De DKV Mobility App, met filters voor bijvoorbeeld laadvermogen en stekkertype en duidelijke weergave van laadkosten voor betere routeplanning. App downloaden, DKV Card +Charge registreren en u kunt van start. Met de DKV Mobility App vindt u snel en eenvoudig het eerstvolgende laadpunt.

Opladen bij meer dan 10.000 Tesla Superchargers met de DKV Card +Charge

We zijn er trots op dat wij leden van Members' Benefits toegang kunnen bieden tot het Supercharger netwerk van Tesla. Om toegang te krijgen tot meer dan 10.000 Tesla Superchargers, hoeft u als DKV Mobility klant alleen nog maar uw DKV Card +Charge als betaalmiddel toe te voegen aan de Tesla-app nadat u zich in de DKV Cockpit heeft geregistreerd.

Met het Supercharger-netwerk van Tesla krijgen klanten van DKV Mobility toegang tot het grootste en meest betrouwbare snellaadnetwerk in Europa met laadsnelheden tot 250 kW. Alle transacties worden overzichtelijk vermeld op uw DKV Mobility factuur.

Bent u op zoek naar een partner voor uw eMobility vraagstukken? Dan kunt u zeker bij DKV Mobility terecht. Naast de DKV Card +Charge vertellen wij u ook graag alles over onze laadoplossingen @work en @home.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
Luba
Luba
Vakantiekrachten: 1 vakantiekracht en 1 contract

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen