MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Dutch Marketing Academy

Bij Dutch Marketing Academy geloven we dat de beste manier om het vak van online marketing onder de knie te krijgen, is door het daadwerkelijk te doen! Daarom hebben we een unieke lesmethode ontwikkeld waarbij theorie naadloos aansluit op praktische opdrachten, allemaal onder de deskundige begeleiding van ervaren marketeers.

Met onze unieke aanpak is Dutch Marketing Academy dé (online) marketing opleider van Nederland. Met een kwalitatief opleidingsaanbod helpen wij een breed publiek met het versterken van de online marketing skills. Of u nu ondernemer bent, freelancer of werkt voor een organisatie, wij hebben een cursus die aansluit op uw behoeften.

Breed scala aan cursussen

Of u nu uw huidige carrière wilt uitbreiden of een nieuwe richting in wilt slaan, de Dutch Marketing Academy staat voor u klaar. Wij bieden een breed scala aan cursussen die elk aspect van online marketing dekken, van Google marketing en social media tot marketingstrategieën. Perfect voor iedereen die zich wil omscholen of bijscholen in dit dynamische veld.


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
Equivalence
Equivalence
Loonkostenvoordelen optimaal benutten

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen