MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Zilveren Kruis

Via u als werkgever kunnen medewerkers gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Maar wat zijn nou precies de voordelen van zo’n verzekering? En waar betaalt u dan eigenlijk voor? We hebben de voordelen voor uw medewerkers op een rijtje gezet. En al deze extra voordelen gelden niet alleen voor uw medewerkers, maar ook voor hun meeverzekerde gezinsleden. 

1. Uw medewerkers krijgen de beste verzekering…
Er zijn veel verschillende zorgverzekeraars en -verzekeringen in Nederland. Het kan best lastig zijn om er eentje te vinden die goed bij uw medewerkers past. Uw medewerkers willen natuurlijk alleen betalen voor wat zij nodig hebben. Dus niet te veel, maar ook zeker niet te weinig. Niks zo vervelend als een onverwacht hoge rekening na een afspraak bij de fysiotherapeut. Of de tandarts. Om er zeker van te zijn dat uw medewerkers de zorg krijgen die zij nodig hebben, heeft uw sector met verschillende zorgverzekeraars om de tafel gezeten. Na een selectie zijn er met Zilveren Kruis speciale afspraken gemaakt. Kiezen uw medewerkers voor een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, dan scheelt hen dat dus een hoop uitzoekwerk, en weten zij dat ze goed verzekerd zijn.

2. …voor de beste prijs
‘Collectief’ betekent ‘samen’. Een collectieve zorgverzekering wordt afgesloten met een groep mensen, in dit geval met iedereen op uw werk (die meedoet), maar ook met andere mensen die in dezelfde sector werken. Hierdoor kan Zilveren Kruis een collectiviteitskorting geven als uw medewerkers een aanvullende verzekering afsluiten. Dat maakt het doorgaans voordeliger dan wanneer uw medewerkers dezelfde zorgverzekering in hun eentje regelen, en uw medewerkers krijgen er veel meer zorg voor terug. De beste verzekering voor de beste prijs, dus.

3. Uw medewerkers krijgen handige extra’s (en hun gezin ook)
Bij Zilveren Kruis krijgen uw medewerkers toegang tot verschillende handige services. Zoals de Zilveren Kruis Wijzer app, waarmee zij bij vragen over hun gezondheid kunnen chatten met een verpleegkundige. Of de zorgcoaches, die hen niet alleen helpen met vragen over hun behandeling, maar er ook voor kunnen zorgen dat zij in het ziekenhuis sneller aan de beurt zijn. Daarnaast hebben uw medewerkers nog recht op extra vergoedingen en diensten, speciaal voor uw sector. Bijvoorbeeld fysiotherapie of een online check op huidkanker. Maar ook voor dingen die uw medewerkers privé verder helpen. Zoals de Gezond en Fitbundel: met een aanvullende verzekering krijgen zij een vergoeding vanaf €250,- per kalenderjaar, die zij bijvoorbeeld kunnen besteden aan een health check, sportmedisch onderzoek, hardloop- of slaapcursus. En al deze extra voordelen en vergoedingen gelden niet alleen voor uw medewerkers, maar ook voor hun meeverzekerde gezinsleden.Waarom een collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis?

 


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


ArboNed
ArboNed
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Meer info
Compagnon
Compagnon
Exclusieve Medezeggenschapstraining van Compagnon

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen