MEMBERS' BENEFITS logoMembers' Benefits

Aon

Jarenlang hebben we een zachte verzekeringsmarkt gehad met voldoende aanbieders en dalende premies. Die tijd is voorbij. De markt is sterk aan het verharden. Organisaties hebben te maken met sterk stijgende premies en een kritische houding van verzekeraars over preventie en dekking. 

Volgens Aon spelen de volgende factoren daarbij een belangrijke rol:

Wat kunt u doen?
Verzekeringspremies stijgen met tientallen procenten en het is onwaarschijnlijk dat deze trend zal afvlakken. Switchen van verzekeraar is daarom op lange termijn geen oplossing. U kunt zich op een andere manier goed voorbereiden.

1. Bepaal uw risicobereidheid
Bepaal uw financiële draagkracht en risicobereidheid, zodat u eigen risico’s, limieten en dekkingen bewust kunt herijken. Zo optimaliseert u de totale risicokosten voor onder meer premies en schades voor eigen rekening.  

2. Zorg voor een plan
Uw organisatie heeft te maken met dynamische ontwikkelingen, zoals COVID-19, geopolitieke ontwikkelingen, klimaatverandering en digitalisering. Een goed bedrijfscontinuïteitsplan zorgt voor grip op de bijbehorende risico’s. Zonder plan levert een schade-uitkering u niet het optimale resultaat op.

3. 'Verkoop' uw risicoprofiel aan verzekeraars
Zorg dat uw risicoprofiel duidelijk is door volledige risico-informatie en een actief preventiebeleid. Op deze manier 'verkoopt' u uw risicoprofiel beter aan verzekeraars. Dit draagt bij aan een lagere schadelast en een positievere risicobeoordeling. 


Kortingsregeling alleen zichtbaar op het besloten gedeelte.



Profiteer ook van deze aanbiedingen


Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
10% korting op marketing, Google en social media cursussen

Meer info
DKV
DKV
De DKV Card +Charge: tanken en laden met slechts één kaart

Meer info
Elycio Talen
Elycio Talen
10% korting op een professionele ondertiteling

Meer info

Informatie leveranciers  Contact | Disclaimer | Members' Benefits | Nieuws | Nieuwsbrief | Inloggen